Det bedste tidspunkt at lægge Sod i staten Washington

May 30

Det bedste tidspunkt at lægge Sod i staten Washington

Boligejere, der lå sod snarere end frø græs siges at få en "instant græsplæne" ifølge hjemmesiden af Washington State University. Frø spiring forekommer kun i snævre tidsrammer, begrænsende, når du kan frø græsplæner. Sod voksende allerede græs og har færre grænserne til vejrforhold.

Sod vs frø

Græsplæne såning er normalt mere omkostningseffektiv end æglæggende sod. Sod giver dog egenskaben ejer at instant græsplæne og øjeblikkelig tilfredsstillelse. Græsplæne såning er bedst gøres i det tidlige forår eller efterår. Hvis behovet for en færdige græsplæne falder uden for disse tid windows sod kan være den eneste mulighed. Ofte bliver det en beslutning baseret på hurtig sod projektet versus den langsommere og billigere rute i såning græs. Hver boligejer gør beslutningen baseret på hans egne overbevisninger, økonomi og tid begrænsninger.

Statewide Washington

Boligejere kan placere sod med held næsten enhver tid i løbet af året, ifølge Washington State University. Ideelt, placere sod lige før det naturlige fugtighed vil være mest rigelige til at reducere mængden af kunstvanding kræves i de første seks måneder af plænen.

Spadestik mod vest af Cascades

Græsplæne såning eller sod programmer vest for Cascades gøres bedst i de tidlige falder, efter Seattle offentlig forsyningsvirksomhed. Dette betyder normalt i September eller den første halvdel af oktober og at sod's tidlige måneder er i de kølige måneder af året. Dette minimerer men fjerne ikke behovet for plænen vanding i de første seks måneder af sod er sted. Overvåge græsplæne og vand når som helst de øverste to inches er tør at røre ved.

Sommer forberedelse

En anden grund til æglæggende sod i det tidlige efterår er det giver du om sommeren til at forberede. Arbejde den øverste jord med en rorpind til omkring 6 inches. Vand jorden og tillader ukrudtet at spire før tilling jord igen for at dræbe ukrudt og forberede jorden bed. Rake jorden og pakke det firma som forberedelse til sod.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com