Det bedste tidspunkt at plante Collard Greens

August 10

Det bedste tidspunkt at plante Collard Greens

Amerikanerne, især fra den dybe syd, spise collard greens som en cool-sæson alternativ til kål. Af de forskellige arter Brassica oleracea, er collards tæt knyttet til grønkål, kålrabi, broccoli, kål og blomkål. De er klar til høst 30 til 80 dage efter såning, afhængigt af blad størrelse eller smag ønskes. Tolerante over for frost, de er bedst vokset fra sidst på sommeren til sidst på foråret når temperaturer ofte ikke overstige 85 grader Fahrenheit.

Vækstsæsoner

Afhængigt af klimaet, kan collards plantes i tidlige forår og/eller sensommeren. Såningen frø, eller plantning planter i marts eller April fører til en høst i maj eller juni. En anden såning eller plantning opstår i sensommeren, som regel sidst i August, til høst i oktober og November. I subtropiske dele af USA vokser collards bedst fra November til marts da de fedeste dag temperaturer eksisterer og frost og fryser lejlighedsvis forekomme.

Forlænge produktivitet

Fordi collards udholde gennem frost, fryser og betydelige sommeren varme, kan du forlænge sæsonen produktive lettere end andre bladgrøntsager afgrøder. Collards modne som buskede planter, så tynde som frøplanter spire, planterne ud så deres blade næsten ikke røre hinanden. Da planterne er trukket til mere voksende plads, spise løv. Når sommervarmen begynder at bygge, sikre, at jorden er konsekvent men jævnt fugtig at forhindre planter fra visnende eller kommer til at blomstre. Så frøene i træk hver to til fire uger for en løbende anlæg afgrøde.

Bestemmelse af plantning tid

Collards behøver ikke at være modne planter før bladene er høstet for at spise. Mens en større anlægget producerer mere løv, er mindre planter stadig nyttig i salater. Så frøene i foråret fire til otte uger før den sidste forår frost i dit område. Alternativt, så dem i sensommeren to til otte uger før den første forventede frost. Planter vokse godt i solrige grøntsagsområder når dagtimerne temperaturer nå 40 til 80 graders.

Anbefalinger

For den mest præcise, prøvede og sande indsigt om, hvornår til tilså collards hvor du bor, skal du kontakte din county kooperative udvidelse kontor. Tale med en gartneri agent eller master gartner, der kan besvare dine spørgsmål vedrørende din klima, jord og sandsynligvis trusler om sygdom og skadedyr. So collard frø 1/4 tomme dyb, afstand 1 tomme fra hinanden i en række. De spirer i 10 til 14 dage, eller i så lidt som seks dage i sensommerens varme jord. Den første udtynding af planterne efterlader planter fordelte hver 4 til 6 inches. Høst efter behov, men opbevare stigende plante afstand af resterende planter til fremme af robust, ensartet bladre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com