Det bedste tidspunkt at plante et figentræ i Massachusetts

March 23

Det bedste tidspunkt at plante et figentræ i Massachusetts

Figentræer er mellemstore løvfældende træer bemærkelsesværdige for deres snoede grene og bred spredning. De er oprindeligt hjemmehørende i Vestasien men dyrkes i mange steder rundt om i verden. Figner foretrækker et varmt klima, men kan dyrkes i koldere regioner som Massachusetts en ordentlig beskyttelse.

Tidlig plantning

Massachusetts har et meget koldt klima for fig stigende, og plantning gøres bedst i slutningen af sæsonen hvilende meget sent om vinteren. I nogle dele af staten muligvis den sidste frost så sent som i midten af juni. Undgå omplantning unge figner i foråret, når den nye vækst er begyndt, da dette kan dræbe anlægget.

Kolde Tolerance

Figen træer blive hvilende i vinteren, og kan overleve temperaturer så lave som 12 til 15 grader Fahrenheit, ifølge Californien sjældne frugtavlere. Figner kan plantes i begyndelsen af sæsonen sovende til at skabe et bedre rodsystem, men er i større risiko for kolde skade. De skal beskyttes mod ekstreme temperaturer ved hjælp af jorddække eller et gulvtæppe ramme.

Indendørs formering

Roden rodskud og hvilende hårdttræ stiklinger kan formeres i Potter på ethvert tidspunkt af året. De bør være støves af med rode hormon pulver og plantning i sterile pottemuld. De vil snart rod og blive unge fig planter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com