Det bedste tidspunkt at plante græs i en Zone 5 i Auburn, Washington

October 10

Det bedste tidspunkt at plante græs i en Zone 5 i Auburn, Washington

Auburn, Washington, er i klimazone 5 som udpeget af "Sunset magasin." I dette område af vestlige Washington, er græsfrø bedst plantet når regn og varm jord og luft temperaturen vil tilskynde til frø til at spire og vokse.

Prime gange

April og maj er de bedste tidspunkter at plante græs i Auburn, ifølge Washington State University forlængelse. Også anbefales er plantning i efteråret op til oktober 15.

Sommer plantning

Græsplæner kan plantes i Auburn i sommeren, hvis nødvendigt. Hvis vejret er varm og tør, let vand seedede området flere gange om dagen for at holde det fugtig-- men ikke kingsize.

Græs typer

Vælge frø, der vokser godt i Auburn. Høje fescues tage mere skygge; flerårig ryegrasses kan lide fuld sol. Vælg en blanding af både for områder, der modtager et gennemsnitligt beløb af sollys. Blandinger, der indeholder fine fescues også klarer sig godt.

Forberedelse

Websteder med dårlig dræning, bland en 2-tommer lag af organisk materiale, såsom gødning eller kompost, i top 6 til 8 inches af jord.

Såning

Sørg for ikke mere end 1/4 tomme af jord dækker græsfrø. Et lag af økologiske muld op til 1/8 tomme tyk kan hjælpe bevare fugten og støtte spiring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com