Det bedste tidspunkt at plante græs i Virginia

November 23

Valg af den korrekte græs til din voksende placering er afgørende for en sund græsplæne. I den tempererede klima af Virginia vokser både varm-sæson græs og cool-sæson græs let. Det bedste tidspunkt at plante græs i Virginia varierer med typen græs du har planer om at plante.

Overvejelser

Der er flere forskelle mellem varm og cool sæson græs, der er vigtigt at overveje før plantning. Varm-sæson turf græsser såsom Bermuda og carpetgrass vil forblive grøn gennem sommeren med tilstrækkelig vanding, men tænder lys brun i efteråret og forblive farveløs gennem vinteren. Cool-sæson græsser som rajgræs og bluegrass kan gå hvilende under den varme temperaturer om sommeren, men trives i de kølige vintre i Virginia og ofte forblive grønne hele året. Tjenesten Virginia Cooperative forlængelse tyder på test din jord før det besluttes, hvad græs for at plante for at sikre, at du ikke ender med skuffende resultater.

Varm-sæson græs

Midten af foråret gennem midten af sommeren er det bedste tidspunkt at plante varm-sæson græsser i Virginia. De små frø vil let slå rod og etablere sunde vækst når fordelt med organisk gødning på frisk dyrkede jorder. Det er vigtigt at overrisle frisk såede frøene ofte indtil de spire. Når korrekt plantes, vil varme-sæson græsser fuldt dække din græsplæne i to måneder.

Cool-sæson græs

Cool-sæson græs giver de bedste resultater, når de plantes i slutningen af sommeren eller i efteråret. Cool-sæson græsser er mest produktive når temperaturerne er mellem 60 og 70 grader Fahrenheit og får masser af vand. De kan sås om foråret, men det er langt vanskeligere, som starten på en tidlig sommer kan forårsage stress og stagnation i deres vækst. Ekstra gødskning er ikke nødvendig, når plantning cool-sæson græs i efteråret for sund vækst. Overrisle ofte og let, indtil spiringen er fuldført. Efter etableret, vand grundigt og sjældent for de bedste resultater.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com