Det bedste tidspunkt at plante græsfrø i Maryland

January 12

Det bedste tidspunkt at plante græsfrø i Maryland

Maryland' boligejere kan nyde frodige, smaragd-grønne græsplæner hver sommer, hvis de sætter i en smule af forberedelse når plantning deres græsfrø. Jordbunden er en vigtig faktor i en vellykket plantning græsfrø, timing er en anden.

Jordbearbejdning

Købe en jord testkit fra din lokale planteskole. Maryland jord har tendens til at være mere surt end græsfrø foretrækker, og en hurtig test vil tillade dig at finde ud af, præcis hvor meget kalk at tilføje for at hæve pH uden at øge risikoen for sygdom. Maryland jord også tenderer mod ler--foreslår Bob Wentworth Wentworth Nursery tilføjelse 40 lbs. gips pr. 1.000 kvadratfod at bryde op og lufte jorden.

Plantning

Ifølge University of Maryland udvidelse giver plantning din græsfrø mellem midten af August og slutningen af oktober det den bedste chance for overlevelse. Den næstbedste løsning er slutningen af februar til marts. Disse måneder give de korrekte temperaturer for frø spiring--fra 40 til 70 grader F--sammen med sandsynligheden for mere regn og mindre konkurrence fra ukrudt frøplanter.

Gødskning

Gøde jorden før plantning frø, derefter igen i slutningen af vinteren. Befrugte ikke i løbet af foråret eller sommeren, når ukrudtet vokse, men befrugte igen i efteråret at fodre græs til vinteren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com