Det bedste tidspunkt at plante haven i sydøstlige Mississippi

July 28

Det bedste tidspunkt at plante haven i sydøstlige Mississippi

Sydøstlige Mississippi ligger i USDA plante zoner 8a og 8b, med gennemsnitlige årlige minimum temperaturer mellem 10 og 15 grader. Dette område har et varmt klima og en lang vækstsæson. Plante din have planlagt at drage fordel af Mississippis gunstige vækstbetingelser.

Cool-vejr grøntsager

Plantning cool sæson grøntsager for sent kan forårsage problemer, da disse planter ikke tåler varme somre godt. I de fleste af sydøstlige Mississippi, bør grøntsager som rødbeder, broccoli, gulerødder og salat plantes mellem midten af februar og marts. I den yderste sydlige del af staten, plante endnu tidligere--i januar for nogle delikat salat. Nord for Greene county, sydøstlige Mississippi tendens til at være lidt køligere end den vestlige del af staten, giver gartnere lidt mere fleksibilitet i plantning cool-vejr afgrøder.

Varmt vejr grøntsager

Varmt vejr planter som bønner, aubergine, tomater og squash ikke gør godt, mens nætterne er stadig kold. Plante disse grøntsager efter faren for frost er overstået--mellem midten af marts og tidligt kan for de fleste områder, og så tidligt som i marts 1 for Pearl River, Harrison, Jackson og Hancock amter.

Fall haver

Sydøstlige Mississippi lang vækstsæson betyder, at efteråret afgrøder kan give næsten så meget som foråret beplantninger. Plante cool-vejr grøntsager igen i sensommeren og tidlig falde for et andet udbytte.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com