Det bedste tidspunkt at plante nyt græs

February 3

Det bedste tidspunkt at plante nyt græs

Plantning græsfrø appellerer til mange husejere, fordi det koster mindre end sodding, ifølge Washington State University forlængelse. En vigtig faktor i vellykket plantning ny græs er i picking den bedste tid på året, hvor frøet er mest tilbøjelige til at spire.

Forår

Foråret er det bedste tidspunkt at plante græs i mange områder, så længe du venter på vejr til varm og stabilisere for at fremme spiring. Weed vækst i samme periode, kan men, som i høje sommertemperaturer, oprette svært ved oprettelse af en græsplæne, seedet i foråret, ifølge University of Minnesota forlængelse.

Efterår

Plante nye græs i sensommeren eller tidlige efterår hvis du bor i koldere regioner såsom North Dakota og Minnesota, som foreslået af North Dakota State University. Græs bruger sin energi i efteråret for produktion af kronen, rod og rodstok. Dette betyder en stærk start for en sund græsplæne det følgende forår.

Vejr

Mens græsset kan med held seedet i løbet af foråret eller efteråret sæson, er det vigtigt, at de rigtige vejrforhold er tilgængelige for spiring, roden udvikling og vækst. Temperaturer mellem 60 og 85 grader Fahrenheit fungerer bedst, ifølge Oregon State University.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com