Det bedste tidspunkt for plænen kunstvanding

December 26

Det bedste tidspunkt for plænen kunstvanding

Det bedste tidspunkt at overrisle din græsplæne afhænger dit græs type, når du kan køre din vandingsanlæg og tid af året. Visse græs typer, såsom Kentucky bluegrass, kan ikke overleve sommervarmen; Derfor, den bedste tid til at overrisle er de varmeste måneder af sommeren. Også placeres visse restriktioner på gartnere fra lokale kommunale regeringer om, hvornår de kan vand deres græsplæner. Derudover det optimale tidspunkt at vande plænen falder sammen med dug ophobning på græs vinger.

Græs Type

Græsplæner skal være vandede baseret på deres tørke tolerance. For eksempel, cool-sæson græs typer såsom bentgrass, Svingel, rajgræs og bluegrass skal regelmæssig vanding, ifølge Colorado State University. Disse græs typer typisk har brug for regelmæssig vanding at holde sig i live i løbet af sommervarmen. Varm-sæson græs sorter såsom zoysia, Bermuda og St. Augustine er mere tørke-tolerante i sommermånederne. Også, disse græs typer gå hvilende i vinteren og har ikke brug for vanding.

Lokale begrænsninger

Lokale by og amt kommuner placere vand restriktioner på lokalbefolkningen. Faktisk er det vigtigt at finde ud af, hvad dagen og på, hvad tid det er lovligt at vand din græsplæne. For eksempel, kræver Southwest Florida vand Management District, at de med selv adresser til vand deres græsplæner enten torsdag eller søndag før 10: 00 og efter 4 PM Hvis du har for nylig seedet din græsplæne, findes der særlige bestemmelser, der tillader dig at holde jorden fugtig for frø spiring.

Bedste tid på dagen

Det bedste tidspunkt på dagen overrisle din plæne er mellem 10: 00 og 06: 00, ifølge Colorado State University. Mellem disse timer, vejret er cool, og der er mindre risiko for jord fordampning. Græsset er derudover generelt fugtige med dug i disse timer, hvilket reducerer risikoen for svampesygdomme. Svampesygdomme er mere tilbøjelige til at inficere din græsplæne hvor græsset vinger har været holdt våd i mere end 14 timer.

Andre faktorer

Undgå vanding græsplæner, når de ikke har brug for vand. Det bedste tidspunkt at overrisle er når din græsplæne faktisk brug for vand. I virkeligheden, kan kunstvanding bare for at overrisle føre til svampesygdomme. For at vide, hvornår din græsplæne har brug for vand, undersøge græs knivene for tegn på visnen. Generelt, græsplæner har brug for 1 til 1-1/2 inches vand pr. uge. Hvis din plæne modtager mindre end 1 tommer vand fra nedbør, vande plænen. En nem måde at fortælle hvor meget vand din græsplæne har modtaget i ugen er ved at placere tun dåser i gården. Når dåser er halvvejs fyldt med vand, har plænen modtaget 1 tommer vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com