Det bedste træ til brug til at gøre en picnicbord

March 2

Tilføje en picnicbord til din værftet en fantastisk "familievenlige" enhancement og en relativt let bygning projekt så godt. Det træ, du vælger at bygge din picnicbord kan bestemmes af faktorer såsom klima, tilgængeligheden af materialer, budget mv. Her er nogle mulige valg du kan overveje.

Cedertræ eller Redwood

Western red cedar og redwood har været brugt til at bygge udendørs møbler i mange år. Både modstå rot og insektangreb, let acceptere pletten, og vejret godt selv hvis venstre ubehandlet. Hvis du bor i det vestlige USA, hvor disse arter er hjemmehørende, kan de gøre ideelle valg. Men hvis du bor i nærheden af Atlanterhavskysten, forsendelsesomkostninger for at bringe disse materialer til østkysten kan omdanne dem til budget busters, forudsat at de er tilgængelige på alle. Du kan muligvis placere en ordre gennem en ægte tømmer værftet, men du bliver nødt til at betale på forhånd inklusive forsendelsesomkostninger. Hvis du har jeres hjerte opsat på disse woods, bestille lidt ekstra, bare i tilfælde. Der sagde trods deres positive egenskaber, både cedertræ og redwood er relativt blødt. Hvis du bruger dem til at bygge bordpladen, de kan bule lidt nemt.

White Pine

I nordøst, har white pine længe været anerkendt som en ideel møbler træ. Som et eksempel, er den berømte Adirondack stol normalt bygget fra det. Hjertet træ af white pine er knude gratis og nem at fastgøre. Hvis tørres grundigt, har white pine overlegen maling og bejdse holding egenskaber. Men ligesom de fleste bløde træsorter, white pine kan hurtig jorden rot. Hvis du bygger din baghave tabel ved hjælp af det, kan du overveje at placere benene på toppen af betonfliser. Ligesom redwood og cedertræ vokser white pine i en bestemt geografi. Hvis du bor i ørkenen sydvest hvor cedertræ er let tilgængelige, white pine muligvis ikke.

Pres behandlet

Mens ikke besidder de æstetiske kvaliteter af redwood, cedertræ eller white pine, tryk behandlet er tømmer stadig et ideelt materiale til udendørs bygning. Træ, normalt southern yellow pine, er blevet kemisk behandlet gennem en Vandindsprøjtning af konserveringsmidler at forhindre rot. Når købt, kan det stadig være tunge fra vægten af vandet og plankerne bør ricked, stablet og vejet for at tillade dem at tørre grundigt samtidig forhindre dem fra vridning. Hvis du bruger pres behandlet tømmer, Fastgør stykker med epoxy coated "grønne skruer." Stående ben på asfaltudlæggere er tilrådeligt så godt.

Mix og Match

I stedet for at vælge et træ for projektet, hvorfor ikke bruge flere sorter? Du kan opbygge ben og buk fra pine eller cedertræ og top fra pres behandlet træ, fem kvarter hvid eg planker, eller en kombination af de andre træsorter nævnes. I sidste ende kan den bedste træ være et produkt af det tilgængelige og overkommelige.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com