Det bedste træ til skuffer

May 25

Det bedste træ til skuffer

Om tilføjer mere lagerplads i din garage workbench, skal konstruere et nyt køkken eller bygge en kommode, du bygge skuffer. Før du begynder dit projekt, bliver du nødt til at gøre en tur til tømmerhandlen eller Selvbygger levering butik at vælge dine materialer som knopper, dias og træ. At vide, hvilken type af tømmer værker for skuffer hjælper dig med at vælge den bedste træ til dit projekt.

Skuffe nederst

I bunden af skuffen består af et fladt stykke træ, der er generelt mindre end en halv tomme tyk. Fordi denne del af skuffen er ikke særlig synlig, spiller æstetik sjældent ind, når valg af materiale. Krydsfiner er let, stærk og billig og fungerer godt. En anden top valg for skuffe destillationsremanenser er plade, som er blødere end krydsfiner.

Skuffe sider

På grund af gnide de modtager, når skuffen er trukket ind og ud, siderne af din skuffe skal bygges af stabilt materiale, der ikke bære let. Træet bør også være let så skuffen er ikke for tung. Krydsfiner vil arbejde men er ikke den mest attraktive træ. De øverste valg for skuffe sider er ahorn, elletræ eller poppel. Fyr er ikke et godt valg; Det er blødt og bærer hurtigt.

Skuffe tilbage

Ligesom siderne, du ønsker skuffen tilbage til at være let. Men, fordi bagsiden modtager mindre gnide slid end siderne, dette træ ikke skal være helt så robust. Pine vil arbejde for denne del af skuffen som vil krydsfiner. Cedar er et glimrende valg for dette afsnit, fordi det holder skuffen lugte frisk. Du kan også bruge den samme træ, du brugte på siderne: poppel, ahorn eller elletræ.

Skuffen forreste

Da dette er del af skuffen verden vil se, vil du vælge en attraktiv træ til frontpanelet på din skuffe. Træet skal også være stærk til at udholde de trækker bevægelse og til at modstå buler fra daglige aktiviteter. Ahorn og eg begge arbejder godt for deres lys farve og rene udseende. Birk og hickory er meget stærk skoven med interessante korn mønstre. Kirsebærtræ er et flot træ for en rig og varm effekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com