Det nye køleskab bliver ikke koldt

June 24

Det nye køleskab bliver ikke koldt

Det kan være frustrerende, når du har brugt mange hundrede eller tusindvis af dollars på en ny køleskab, og det ikke bliver koldt når det er sat i et stykke tid. Der er flere grunde Hvorfor dit nye køleskab ikke kan få og holde sig kold. Nogle er så simpelt som indstillinger, mens andre kan være relateret til defekte dele. Fejlfinding i forbindelse med dit nye køleskab for at finde ud af problemet, før du kalder en reparation person eller forsøger at sende det tilbage til butikken hvor du købte den.

Instruktioner

•Kontrollér, at køleskabet ikke hooked op med en tre-ben adapter eller forlængerledning. Enten en af disse situationer kan resultere i spænding der er for lavt til at forsyne køleskabet, som ikke vil kunne køre den kompressor, der køler køleskabet.

•Kontroller at døren pakninger er korrekt knyttet til døren og at de forsegle når døren er lukket. Svinge køleskabsdøren ved sin handle mod køleskabet og lad gå; døren sæler bør tage kontakt med køleskab sæler og holde døren lukket. Sørg for, at køleskabsdøren forbliver lukket.

•Indstil køleskab termostat ifølge producentens anvisninger. Sikre at afrimning timeren ikke sidder fast i positionen "På" og at spjældet kan åbne og lukke frit. Tjekke at panelet tilbage køleskab er sikret ordentligt, og at ingen objekter såsom pakning snavs blokerer levering og returnere luftkanaler.

•Lyt til kompressoren cykling til og fra inden for et par minutter; Det er ikke længe nok til at køle inde i køleskabet. Afmonterer køleskabet. Fjerne bagpanelet med en skruetrækker. Fjern snavs sidder fast i den kompressor spoler. Skru kompressor relæ og ryster den; Hvis du hører en raslende lyd, skal relæ udskiftes.

•Trace til kølemiddel linje gennem bagsiden af køleskabet til at sikre, at det ikke er snoet eller blokeret. Check for kølemiddel lækage på andre køleskab dele eller på gulvet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com