Detaljerne i traditionelt byggeri

June 2

Detaljerne i traditionelt byggeri

Hvis du har besluttet at bygge dit hjem eller kontor fra bunden, findes der mange stilarter af traditionelle byggemetoder. Typografien som en bygning er konstrueret ofte taler til funktionen bygning. Alle mindre detaljer bør overholdes, hvis du søger et traditionelt byggeri stil.

Neoklassiske

I USAs formative år, blev klassisk græsk og romersk byggeri stilarter højt værdsat for deres rene linjer, symmetri og blotte størrelse. Moderne bygninger, der vedtager detaljer fra disse stilarter er kaldet neoklassiske og har rene geometriske former, åben, luftige værelser og som regel mindst én af de flere stilarter af kolonner, der bruges af oldgræsk og romersk arkitekter: korinthiske, dorisk og ioniske. Neoklassiske byggeri stilarter er yderligere opdelt i fire vigtigste variationer: græsk Revival, Idealist, Rationalist og føderalistisk.

Colonial

Typografien standard Colonial konstruktion, som har en grundlæggende fire på fire værelse hus plan, en central hall og trappe sag, er en af de mest populære arkitektoniske stilarter i Amerika. Denne traditionelle byggeri stil kom på mode i midten af 1700-tallet til sin plads og symmetri, og identificere detaljer omfatter en central døråbning flankeret af to vinduer, fem vinduer på anden sal og enten en central pejs eller et par af ildsteder, en på hver hus ende. Ud over den traditionelle New England konstruktion kolonistil er tysk koloni, hollandsk kolonial, georgiske koloniale og franske koloniale stilarter også udbredt i bygninger over hele USA.

spansk

Den traditionelle spansk stil for byggeri opfordrer til at tænke på spanske indflydelse i Florida, Texas og amerikanske Southwest under USAs allerede i år. Bygninger opført i den traditionelle spansk stil har en stor udsmykning, rød-flise tag og tyk stuk vægge til at holde interiøret køligt i varme sommermåneder. Smedejern er fremtrædende i indgange og vinduer i traditionel spansk stil bygninger, som er tunge kolonner, afrundede døre, uregelmæssigt placeret vinduer, keramiske fliser etager og en asymmetrisk bygning front. Den spanske stil konstruktion inkorporerer idéer og oplysninger fra Middelhavet, indfødte amerikanere i sydvest, Afrika og Portugal, og det er også kendt som Neo-Middelhavs stil, Pueblo stil og Mission stil.

Victorianske

Den nordamerikanske victoriansk stil af arkitektur blev populær i den sidste halvdel af 1800-tallet. Victorianske hjem og bygninger er typisk multi-historie, smykket med tårne eller gavle og meget dekorative - en skarp kontrast fra tidligere, mere baron byggeri stilarter. Fabriksfremstillede byggematerialer muliggjort medtagelsen af dekorative detaljer i praktisk talt alle områder af den victorianske hjem, herunder tag linjer, indgangen måder og i hvert værelse. Den victorianske stil af arkitektur er opdelt i flere variationer, hver forskellige i sin egen måde: Queen Anne stil, Gothic Revival-stil og de Italianate stil, for at nævne nogle få.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com