Diagnosticering for vaskemaskine problemer

August 24

At vaske er en rutinemæssig del af husligt arbejde for de heldige nok til at have en vaskemaskine i hjemmet. Men vaskemaskine, ligesom enhver anden appliance er bundet at have problemer med tiden. Diagnosticere problemet vil hjælpe dig med at få maskinen kører igen hurtigt, før du er tvunget til at fodre maskinen ned gaden alle af din kvartaler.

Rystelser og støj

En ujævn belastning i vaskemaskinen forårsager ofte hårdt ryster og en kraftig støj i løbet af spin cyklus. Vask og skyl cyklusser mætte materiale i vask belastning med vand, gør det tunge; og når det spins i et forsøg på at slynge ud det overskydende vand vil fysisk ryste maskinen og gør det vibrere eller endda "walk" på sin egen, hvis ene side af karret har betydeligt mere vægt end den anden. Stoppe vaskemaskinen, nå i og spredt alt ud jævnt og starte maskinen op igen.

Fylder, men vil ikke agitere

Vaskemaskinen fylder generelt når tændt, selv med låget åbent. Men det vil ikke begynde agitation og vaske før låget er lukket. Dette forhindrer vand og sæbe breder sig toppen. Den måde, vaskemaskinen ved låget er lukket er af en lille kontakt, der skal trykkes for maskinen for at fuldføre sin cyklus. Et lille stykke af låget trykker knappen ned når låget er lukket. Hvis dette stykke er brækket eller knappen funktionssvigt, vil det forhindre vaskemaskinen ikke fungerer korrekt.

Andre mulige årsager til ikke-agitation er en slidt motor kobling, brudt bælter, slidte omrører dele eller en dårlig drevet motor.

Vil ikke fungere på alle

Hvis din vaskemaskine ikke vil arbejde på alle, er der sandsynligvis en magt problem. Start af fejlfinding strømforsyning selv før antagelser om vaskemaskinen. Kontroller, at stikket sidder korrekt i stikkontakten, og derefter kontrollere andre elektriske elementer for at sikre, at der ingen strømafbrydelse. Kig på circuit breaker box og check for kastet breakers og dreje dem tilbage på, hvis det er nødvendigt.

Vil ikke fylde

Hvis vaskemaskinen ikke vil fylde, kan skærme på enderne af vandforsyning slanger være tilstoppede. Find skærme og rense dem ud og prøv igen at se Hvis karret fylder normalt. Ellers kan det kræve reparation af timeren, temperatur selector eller begge dele.

Vil ikke dræne

Hvis vaskemaskinen ikke vil løbe, er problemet sandsynligvis i afløb linje. Tjek det for kinks eller træsko. Undertiden kan lint eller et fremmed objekt, der blev ved et uheld medtaget i vask har gjort sin vej ind i linjen. Andre problemer kan være en defekt pumpe eller kontrolelementer, som vil kræve et servicekald for komplet reparation.

Vil ikke dreje

Hvis vaskemaskinen ikke spin, kunne der være et låg switch kontakt problem eller en ubalanceret belastning forårsager belastning ikke til at spinde. Hvis fjernelse klæder gør det spin cyklus starter igen, var det simpelthen indlæst forkert. Trykke på computerlågets skydeknap manuelt at se hvis belastningen begynder at spinde afgør om det er en switch kontakt problem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com