Diamant boremaskine Bit Tips

September 9

Lidt diamant boremaskine bruges til at bore huller i materialer, der er hårdere end konventionelle byggematerialer som træ. Diamant boremaskine bit er velegnet til boring af huller i glas, metal, keramik, porcelæn, sten og andre hårde genstande, hvor en typisk metal eller endda composite borehoved ikke vil arbejde. Der er et par specifikke til at huske når ved hjælp af disse borehoveder, fordi de ikke virker det samme som andre bits.

Skæring

En diamant borehoved nedskæringer af kedeligt partikler ud af glasset eller anden overflade. Diamant boremaskine bit er dækket med mange skarpe diamond skårene, at skraber væk materiale, i modsætning til en metal borehoved, nedskæringer og skiver materiale ved hjælp af skærende kanter langs bunden af bit. Fordi borehoved diamond ikke har en proptrækker design, der løfter og fjerner spåner, skal du trykke og klare lidt af snavs og og støv til at tillade diamond partikler til at gøre deres job. Simpelt hen hane borehoved på en fast genstand at befri det for støv. En anden mulighed er at bruge smøring på drill bit. Dette vil medvirke til at reducere støv oprustning, men det er også rodet, fordi smøring skal anvendes ofte og undertiden i store mængder.

Håndtering af

Håndtering af en diamant boremaskine bit er forskellige fra håndtering af lidt metal. Fordi de bar i stedet for at skrabe og cut, de kan vinkles på næsten enhver orientering og stadig udføre lige så godt. Diamond boret vil være mere tilbøjelige til at glide hen over den hårde overflade, indtil en bore hul er etableret. Det betyder, at det tager en rolig hånd til at styre bit lige. Bruge seler, og anvende konsekvent pres samtidig opererer bit med meget høj hastighed. Dette forbedrer dine chancer for at bore en straight hul. Det betyder også, kan du bore et lille pilot hul med lidt mindre diameter først, på hvert projekt. I materialer som beton og metal, når du kan bruge en stor pilot hul kan boring på langsomme hastigheder reducere varme og friktion.

Skarphed

Diamond borehoveder er aldrig skærpet som en metal bit. De er lavet med lag af diamond skårene, der er naturligt skarpe og derfor skåret som de snurrer rundt. Den eneste måde at slibe lidt diamant boremaskine er at bruge den. Bits er lavet til at bære væk i lag. Når de ydre lag skår bliver slidt og afrundet, er de designet til at bryde fri. Dette afslører det sekundære lag af ubrugte og skarpe skår nedenunder, hvilket cut hurtigere. Ved slibning i en hård genstand som en stål bar, kan du faktisk forbedre ydeevnen af bit.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com