Diatoméjord for Termite fjernelse

August 22

Termitter kan være et stort problem for boliger, og de få overalt. Når de er i et hjem, er de meget svære at fjerne. Diatoméjord, eller DE, er en alle-naturlige produkt, der kan bruges til at fjerne mange typer af insekter, herunder termitter. Lavet af forskellige komponenter såsom silicium, calcium, magnesium, natrium, jern og andre, er det ganske let at bruge. Selv om dette er en høj kvalitet naturligt stof, bør du stadig undgå at indånde det på en løbende basis. Bortset fra denne forsigtighed, diatoméjord har ingen fælles toksiske effekt og er et effektivt middel til at fjerne termitter.

Udendørs brug

Uanset om du oplever termite skadedyrsangreb allerede eller forsøger at forhindre dem, kan du bruge diatoméjord nedenunder hjem for at holde insekter i at komme. Du har brug at sprede en 2-tomme lag under eller omkring huset. Dette gælder for enhver del af hjemmet, herunder altaner og andre steder, at en termite kan gå. Jord har tendens til at flytte op og ned mellem årstiderne og den skiftende gør det sværere for termite-befængt træ til at holde sin styrke under disse betingelser, så spreder DE er vigtige. 50 pounds af DE på 2-inches dyb vil dække 13 kvadratfod.

Indendørs brug

Diatoméjord kan sikkert være spredt rundt i forskellige områder i hjemmet. Der er visse steder, hvor termitter tendens til at være fundet, så skal du lokalisere disse først. Sætte kun små mængder rundt om hjørner og i alle sprækker. Du kan bruge en sprayflaske til at få DE bag sokler, rør og ledninger.

Hvis du er bekymret for termitter i tæpper eller tæpper, let dække dem med DE. Diatoméjord bør overlades til et par dage før støvsugning. Det er en mindre kendt faktum, at termitter feed på tæpperne. De kan gøre omfattende skade, og at tage denne handling vil dræbe andre insekter, der kan være så godt. Termitter også fodre på tøj, papir og andre elementer, så hold dette i tankerne når tænker på hvor du skal placere på DE. Søg på forskellige steder rundt i hjemmet for disse skabninger; i mange tilfælde kan du ikke vide, de er der.

Fødevarer

Diatoméjord er så sikker, som det kan faktisk sætte i fødevarer, især korn når de gemmes. Dette vil holde termitter eller nogen andre insekter i at komme ind i den. DE kan fjernes fra kornet før du bruger det, men det behøver ikke at være.

En kop af DE er nødvendige for at beskytte en 50-pund pose af korn, og efter 12 måneder stadig beskytte det fra tusindvis af insekter. Selvom termitter foder mere på træ og andre byggematerialer, kan de komme ind fødevarelagre så godt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com