Dimensional helvedesild Vs. Metal tagdækning

February 11

Dimensional helvedesild Vs. Metal tagdækning

At vælge en type tagdækning for et hjem er blandt de vigtigste beslutninger, når bygge et hjem eller erstatte et tag. Der er en række af tagmaterialer at vælge imellem, hver med sin egen pris tag og fordele. Dimensional helvedesild er en temmelig udbredte produkt på moderne hjem, mens metal tagdækning er en, der er begyndt at blive mere bredt tilgængelig i de seneste år. Begge er æstetisk tiltalende muligheder med nogle positive og nogle negative aspekter.

Dimensional rullesten vs. Metal

Dimensional helvedesild er en type af asfalten rullesten, der er specielt designet til at ligne en træ rullesten eller ryste. De er produceret med en tungere foundation end standard asfalt, hvilket gør dem mere holdbare og mere holdbare end ældre versioner. Metal tagdækning kommer i en lang række materialer, herunder kobber, stål, aluminium og zink. Disse typer af helvedesild er ofte produceret ved hjælp af genvundet metal, og kan genbruges, gør dem blandt de mest miljøvenlige muligheder på markedet.

Levetid

Levetiden for enhver tag vil variere afhængigt af lokale vejrforhold. Det er vigtigt at forske inden du foretager nogen tagdækning udvalg, især i områder med ekstreme temperaturer, sne, høj soleksponering. Mest dimensionelle helvedesild kommer med en 30-årig levetid, hvilket er en forbedring over den standard asfalten rullesten, der bærer en 15 til 20 års levetid. Metal tagdækning, uanset type af metal, er måske den længste varig materiale på markedet. Ifølge copperroofing.net, vil et metal tag vare så længe som 100 år.

Omkostninger

Med de fleste typer af tagdækning, jo længere levetid, jo højere omkostninger. Omkostningerne ved dimensionelle helvedesild vil variere en smule, men husejere bør planlægge at tilbringe mellem $50 og $150 per kvadratfod i September 2011. Metal har en temmelig bred vifte af indstillinger for pris, men de fleste vil køre mellem to og tre gange prisen på asfalt. Denne højere pris skyldes primært den længere levetid af materialet.

Vejrforhold

Både standard og dimensionelle asfalt helvedesild er et ideelt valg for de fleste dele af landet. De vil holde op mod barske vejr herunder sol, varme, regn og sne med lidt vedligeholdelse. Den tykkere karakter af de dimensionelle rullesten gør det mere brandsikre end standard asfalt. Denne nyere fremstilling øger også æstetiske af de dimensionelle rullesten, hvilket gør det ser mere som en naturlig eller kunstig træ rullesten. Metal tagdækning er resistente over for de fleste typer af barske vejr, høj vind, regn og sne. Desuden, det vil ikke warp eller knæk som asfalt og kræver lidt vedligeholdelse forbliver i god stand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com