Dimensioner af et sidespor Square

July 15

Dimensioner af et sidespor Square

Sidespor definerer meget af, hvad der appellerer om et hus, fordi det er det materiale, der skaber et første indtryk af huset. Det kan være lavet af naturlige materialer som træ, som tilføjer varme eller syntetiske stoffer såsom vinyl, hvilket reducerer vedligeholdelse. Men alle sidespor bruger lignende dimensioner.

Square

Husejere der bruges til prissætning materialer og installationer per kvadratfod, der fungerer godt for estimering af små projekter såsom at lægge et tæppe i et værelse, eller maleri en spisestue væg. Entreprenører er vant til at arbejde med meget større projekter, såsom at sætte sidespor på et hus. De bruger således typisk en større standard for måling kaldes "firkantet" når dimensionering sidespor eller tagdækning. Et kvadrat er 100 kvadratfod, der er typisk 10 af 10 fod. Andre kombinationer af længden og højden er dog acceptabelt for pladsen, såsom 20 af 5 fødder, så længe de i alt 100.

Beregninger

Hvis du vil beregne antallet af pladser til en mur af sidespor, multipliceres højden med længde i fødder, som 10 fødder ganget med 30 fod, for at komme op med 300 kvadratfod. Subtraher det samlede areal af alle døre, Vinduer eller ethvert rum, der ikke vil tage sidespor. Eksempelvis er 300 minus 50 kvadratfod 250 kvadratfod. Derefter tilsættes 20 procent. I dette tilfælde lig 300 plus 20 procent 360. Dividere resultatet med 100 til at definere antallet af pladsen. Så er 320 divideret med 100 lig med 3,2 firkanter.

Typer

Ifølge Consumer Reports kommer sidespor i fire hovedtyper. Vinyl kombinerer en lav pris med lav vedligeholdelse, hvilket gør det den mest populære sidespor materiale. Det kræver ikke nogen maleri og naturligvis modstår insekter og fugt. Det kan også være farvede og gjort til at ligne træ fra en afstand. Plast helvedesild og shakes kan også ligne naturlige cedar, og kræver minimal vedligeholdelse. Fiber cement er en syntetisk at de fleste ligner træ planker. Det er insekt-bevis, men kan lide af fugtskader og dermed kræver periodiske lakering. Træ ryster og helvedesild prale traditionel varme og kan skære og farvet i forskellige vægte. Det kræver dog de mest vedligeholdelse, fordi det kan blive beskadiget af rot, insekter og spætter.

Koder

International bolig kode eller IRC, som er grundlaget for bygningsreglementer i USA, illustrerer, hvordan normer varierer afhængigt af typen af sidespor. For eksempel, for træ shakes og singler angiver IRC målinger samt metoder til anvendelse over beklædningen i nøjagtige detaljer. For vinyl sidespor, mandater det efter de instruktioner, der leveres af producenten. For fiber cement lap sidespor, tales der om minimum overlapninger af 1,25 inches og caulk-forseglet ender for sidespor uden tunge og groove ende leddene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com