Dimensioner af Handicap ramper

April 1

Adgang er en vigtig overvejelse for en handicappet person. Folk i kørestole eller bevægelseshæmmede andre spørgsmål kræver adgang til adgang, skråt eller afslutte højere niveauer. Private faciliteter har ikke juridiske krav, men ramper i offentlige faciliteter skal ligge inden for de minimumskrav af amerikanerne med Disabilities Act.

Hældning og stigning

Den maksimale hældning af en rampe er 1-12; for hver 12 inches i længden, kan der være en stigning på 1 tomme. Den maksimale stigning for enhver run eller sektion, i en rampe er 30 inches. I eksisterende bygninger, kan stejlere anvendes hvis plads forbyder terrænplacering 1-12.

Klar vidde

En rampe skal have en klar bredde på mindst 36 inches. Denne bredde gør det muligt for alle størrelser af kørestole bruge rampen.

Landinger

Ramper skal have en landing på toppen og bunden af hver kørsel. Landingen skal være mindst lige så bred som flugt fører til det og mindst 60 inches lang. Hvis rampen skifter retning på en landing, kræves som minimum plads er 60 inches af 60 inches. Hvis en døråbning er beliggende ved landing, skal der være plads nok til døren for at åbne, når en kørestol er til stede.

Cross hældning

Cross hældningen af en rampe må ikke være større end 1 til 50.

Håndlister

Hvis rampen stiger mere end 6 inches eller mere end 72 inches lang, skal det have et gelænder på begge sider. Indvendigt gelænder på rutschebane eller dogleg ramper skal være fortløbende. Håndlister skal udvide mindst 12 inches ud over toppen og bunden af rampen. Toppen af gelænderet monteret 28 til 32 inches over rampen overflade og linjeafstand mindst 1 tommer fra væggen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com