Dining Room farve ideer

August 26

Dining Room farve ideer

En spisestue er et unikt sted i et hus. Fordi det er halvdelen offentlige, halv private--det meste for familien, men lejlighedsvis for besøgende--vil du oprette en intim og varm atmosfære. Spisestuer skal være indrettet, således at de kan være formelle, når det er nødvendigt, men hvor familien kan føle sig hjemme og godt tilpas på en daglig basis.

Varme røde eller brune

Mørke varme røde eller rødbrune farver fungerer bedst i et større rum eller i et rum med høje lofter, til at skabe en følelse af intimitet og varme. Disse sofistikerede, rige farver er pænt parret med trægulv og et stort bord lavet af naturlige materialer. Accent disse farver med cremer, kobber eller endda antydninger af jordagtige grøn.

Smokey salvie

Salvie er en sofistikeret jordagtige grøn farve. Denne grå-grøn er passende for en mindre spisestue, med en lille bord til fire. Salvie virker for at holde stemningen lys og behagelig, med den helt rigtige mængde af formalitet. Accent sage med hvid, sort og andre grønne nuancer.

Guld

Guld er en hjemlig og hyggelig farve, men det kan være lidt overvældende i mindre rum. Denne farve er bedst i mellemstore og større spisestuer og i lokaler uden en masse af direkte sollys. Bruge nuancer af gylden eller creme til accent væggene gyldne farve.

Mellemstore grå blå

Nogle blues er næsten lidt for sød for en spisestue, men grå-blå, når kombineret med de rigtige farver og dekorationer, virker meget pænt. Klæd denne farve med accenter af mørkere grå-blå, grå eller sort. Denne farve virker godt i en lille eller stor spisestue med meget eller lidt naturligt lys. Dette er også en dejlig farve til brug i en spisestue, der slutter med en stue, da det gør en god maling farve for begge typer af værelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com