Dining Room Makeover ideer

September 12

Dining Room Makeover ideer

En spisestue makeover begynder med et tema. Temaet kan være en romantisk indstilling du besøgte eller en af de farver, varme dit hjerte. Bringe dit tema sammen med stykker, der koordinerer perioden stil hjem og møbler fandt med andre farver i hjemmet til at give et ensartet udseende til dit hjem decor.

Væg behandlinger

Male værelset en levende rød at tilskynde livlig samtale på middagsbordet, eller vælge farver i Toscana med varm guld og appelsiner. Bringe i Napa områderne med en lilla nuance af druer eller de fristende azure af en græsk havet med de hvidkalkede villaer ovenfor. Skrive en besked på tværs af væggen, såsom "Andel latter på tværs af god mad" eller "Knogle appetit." Tilføje en tapet kant af vinflasker med druer, friske land grøntsager eller en række forskellige pasta eller brød.

Møbler

Et par stykker af nye møbler giver din spisestue et opdateret udseende. Fjerne vaklende stole eller borde ved at donere dem til velgørenhed, og erstatte dem med nye. For at holde omkostningerne nede, Køb ufærdige møbler du kan plette dig selv og omfatter en hjørne skab eller reol kan du male til at ligne en indbygget. bringe i et vitrineskab eller en med åbne reoler på top men lukket opbevaring nedenfor for dækketøj, dækkeservietter og forsyninger.

Tekstiler

Omdanne rummet ved at ændre de stoffer, det indeholder. Erstatte Sædehynder med holdbart materiale i det nye farveskema. Placer en gulv-længde, udskrive gardin panel til hver side af vinduet med et valence, eller tilføje træskodder farvet til at matche møbler. Købe nye dækketøj til at dække en ældre tabel eller årstidens dem for ferie middage. Køb servietter, dækkeservietter og tabel løbere i koordinerende farver og prints til at bære din tema gennem rummet.

Tilbehør

Krystal glas pryder hylderne, mens Kina plader står i en række bag individuelle kuverter. Placer en samling af keramik og andre dekorative elementer, såsom en samling af skeer, te kopper eller salt shakers på hylderne. Indrammede fotografier af familie og venner hænge på væggen med naturskønne malerier eller grupperinger af små billeder indrammet og sammenfiltret af forskellige vin scener, pastaretter eller madlavning redskaber. Fjern skuffen trækker og tilføje dem af sølvtøj, eller oprette et staffeli i hjørnet og skrive Middagsmenuen på det hver dag til særlige lejligheder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com