Dinning Room dekoration idéer

June 18

Dinning Room dekoration idéer

Dekorere din spisestue afspejler din stil, uanset om det er Hollywood glamour, rustik land eller Oriental. Bringe i elementer, der afspejler den farve og fornemmelsen af designet, og være meget opmærksomme på detaljer, som det er disse små elementer, der samler designet.

Vægge

Showcase kunst, der afspejler dit tema på væggene. For en fransk land design, placere en samling af små billeder af det franske landskab, mens en rustik land design kunne omfatte stilleben kunst, måske af frisk frugt. En Hollywood glamour motiv kunne involvere en spejlet sunburst på væggen eller en stor Art Deco plakat af en spisestue fra berømte California Zephyr toget. Sæt et billede af en skål af druer, en vinflaske eller en vingård på væggen for en toscansk design.

Gulvet

Bringe gulvet i dit design. Gå til en sort-hvid flise mønster for en Hollywood design eller en jorden-farve flise til en toscanske. Overveje en hvidkalkede hårdttræ gulv om land-design eller en bambus gulv til en asiatisk føler. Prøv en blød farverig tæppe under bord og stole. Vælg en vin-inspirerede tæppe med vinstokke og druer eller en abstrakt mønster af prikker eller striber i rummet farve eller en geometrisk design for en mere moderne udseende.

Møbler

Kjole dit bord for at fortsætte din spisestue design. Placer en blå og hvid dug med matchende servietter på en gammel træbord til en fransk land look, eller bruge en rød og hvid dug på en picnicbord til en rustik land stemning. Give en Hollywood glamour design til dit glas og krom bord med sølv dækketøj og spejlede sted måtter, mens en toscansk design kan involvere en lang træbord med en trykt vin motiv dug og servietter.

Tilbehør

Dishware bliver juvelen i din udsmykning design. Hvid keramik holder en buket af solsikker på en land tabel, med lyse gule retter og store træ skåle af frugt. Mousserende krystal champagne fløjter, sølv-kantede Kina plader og bakelit vase af tulipaner konkurrerer om opmærksomhed på en Hollywood tabel. En sølv spand holder vinen i midten af tabellen omgivet af juvel-tone vinglas og plader til en toscanske ser, mens en skyfri, lavtliggende floral display sidder midt i en orientalsk tabel med spisepinde og sort-lakeret skåle på en bambus måtten.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com