Direkte-Vent pejs Flue Installation

December 11

Direkte-Vent pejs Flue Installation

Når en direkte-vent pejs flue er installeret, er en af de mest udfordrende aspekter af din pejs installationen fuldført. Dette er en af de vigtigste opgaver, fordi direkte-vent flue udstødninger giftig røg, gasser og dampe fra systemet og trækker luft udefra til korrekt forbrænding. Direkte-vent pejs flue kræver ikke indvendige luft til at arbejde ordentligt.

Planlægning

En af de gode ting ved direkte-vent pejse anlæg er, at selvom du kan installere et direkte-vent system i en skorsten, en skorsten ikke er et krav. En anden fordel er at du kan installere din pejs næsten overalt du har den nødvendige plads for enheden og en tilgængelig ydervæg. Afhængig af produktets kræves installationsmetode og hvad du vælger, kan du nyde varme og komfort af en direkte-vent pejs i løbet af få timer.

Finde ud af de lokale bygningsreglementer for direkte-vent pejs installationer. Det er også en god idé at læse producentens specifikationer for at installere produktet. Forkert installation enhed kan ugyldiggøre din garanti.

Hvis direkte-vent flue installation er en DIY projekt, læse din boligejer politik eller tale med dit forsikringsselskab vide, hvis du er dækket, hvis du udfører installationen. Nogle forsikring transportørerne vil ikke betale på erstatningskrav som følge af et DIY projekt installeret af en uautoriseret person.

Installationsprocessen

Generelt brug 7-tommer-diameter rør med en 4-tommer indre udstødningsrøret for at køre pejs flue til åbningen. Udstødning pejs vandret gennem en ydervæg eller lodret gennem taget. Overvej at bruge en traditionel pejs, der har været ud af Kommissionen; Du kan dog installere en skorsten liner for at bringe den ældre struktur op til moderne standarder og bygningsreglementer.

Når du har bestemt hvilken installationsmetode, lave en plan. Dette vil hjælpe dig med at visualisere og tydeliggøre, hvad du vil kræve for at fuldføre direkte-vent flue installationen så let og hurtigt som muligt. Også ved typen af kit du har brug for den flue installationsmetode du vælger.

For horisontale forbindelser, sikre direkte til aftræksrør til porten på bagsiden af pejsen. Når du køber den krævede kit til en ydermur installation, omfatter det normalt en 24-tommer lodret direkte-vent flue rør og en justerbar direkte aftræksrør. Sættet bør også indeholde en 90-graders albue, væg Fingerbøl krave og en vandret aftræk cap. Hvis du vil undgå pejs flue rør synlige i den indvendige beboelsesrum, fjerne lodret længde og aftræk fra bagsiden af pejsen lige igennem den tilstødende væg.

Hvis du kører din direct-vent pejs flue gennem taget, skal du måle køre og købe nok direkte aftræksrør flue. De fleste vertikale kører er begrænset til 30 til 35 fod, så tjek din lokale kode.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com