Disney Baby værelse ideer

January 17

Få ting er så meget sjov som udsmykning et barns værelse. Disney-figurer og temaer er sådan en betydelig del af vores kultur, at de egner sig nemt til baby værelse dekorationer. De er sjov og uskyldige, og de passer til drenge og piger ens.

Hvis du har besluttet dig for en Disney tema for dit barns værelse, får man ingen mangel på muligheder og tilgængelighed. I virkeligheden, kan du finde dig selv har problemer med at indsnævre dit valg og reining i dit forbrug.

Beslutte hvor grundigt du ønsker at dekorere

Oprette en Disney-tema værelse kan spænde fra at vælge en simpel kombination af sengetøj og gardiner til fuldt omdanne et værelse med maling, væg stencils, møbler, tilbehør og belysning.

Overvej dit budget i denne beslutning. Du bør også tage i betragtning, hvordan komfortable du er med gør det selv-projekter eller hvad slags hjælp du bliver nødt til at opnå din vision.

Vælge dit tema

Beslutte på forhånd, om du ønsker at koncentrere sig om en bestemt gruppe af figurer eller oprette en blanding af flere grupper. Når du har truffet denne beslutning, vil det være nemmere at koncentrere sig om tilgængelige produkter for de tegn, du ønsker. De mere populære figurer har naturligvis et meget større udvalg af produkter.

Den klassiske "Mickey og Pals" (Mickey, Minnie, Donald, Fedtmule og Pluto) passer til værelser på drenge og piger ens. Til denne gruppe, kan du tilføje Chip og CHAP og Daisy Duck. Disse tegn er alle tilgængelige i "Disney babyer" versioner, der skildrer de velkendte figurer som babyer---blødere, rundere og mindre.

Andre unisex valg omfatter Peter Pan tegn og den vidunderlige flok fra 100 Acre Wood, Peter Plys og hans venner. Disney har "Klassiske Plys" og de mere kendte film tegn.

Disney prinsesser, (som omfatter Belle, Ariel, Jasmine og Askepot) er velegnede til pigernes værelser, og "Biler" tegn egner sig mere til den traditionelle vision om en drengs værelse.

Andre Disney-figurer og temaer er også tilgængelige, selvfølgelig. Derudover kan du fokusere på blot én hovedperson (for eksempel, Askepot) og pynte op med bare at karakter og hendes venner.

Hvor man kan få idéer

Disney hjem butik online har ikke kun produkter, men også billeder af komplette room temaer. Behr maling har en linje af Disney farver og en tilsvarende online galleri af temaværelser. Store kæde butikker såsom Target og Home Depot, bære Disney-tema merchandise, der bør give dig en idé om de tilgængelige produkter. Allerbedst, brug din fantasi og kreativitet. Hvis dette er dit barns værelse, bør din vision drive dekoration indsats.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com