Disney dekoration ideer til et barns værelse

June 6

Disney dekoration ideer til et barns værelse

Den vidunderlige verden af Disney er i live med udsmykning muligheder for et barns værelse. Tænke over et barns fantasi og forestillingsevne, når du designe, gøre eller samle varer til rummet for at få dem til at føle, at de er en del af magien. Bring historier og tegn til liv.

Peter Pan

Oprette en pirat og Neverland tema for Captain Hook og Peter Pan og resten af Peter Pan stemmer. Gøre en legekasse pirats treasure ved at male en gammel brystet eller ufærdige træ legetøj brystet til at ligne en fyldt skattekiste. Lim et par falske pirat mønter og kostume smykker til at ligne de breder ud af sider og front af skattekisten.

Tilføj en kæmpe udstoppede krokodille som et gulv-pude. For et vækkeur, tilføje en gammeldags tikkende vind-up ur.

Male et stort træ vægmaleri på væggen fra gulv til loft med en dør malet på stammen. Det er indgangen til den tabte dreng hjem.

Købe eller gøre en Tinkerbell dukke. Hæng den fra loftet ved hjælp af klare fiskeri linje og en lille krog eller søm så Tinkerbell ligner hun sejler over rummet.

Bruge en solid farvet sengetæppe i en lys eller primær farve, der vil kontrast med sort. Spore omkring et barn på sort stof til at oprette Peter Pan skyggen og sy det til sengetæppe.

Hænge malet pap eller plastik sværd på væggen. Sæt en plastik Captain Hook manchet og krog på kommoden eller skrivebord.

Klassiske Disney

Dekorere et kid's room i klassiske Disney ved hjælp af grundlæggende sort og hvid med lyse strejf af røde og gule som markeringsfarver. Male en scene fra en tidlig Mickey Mouse tegnefilm i sort og hvid eller købe billeder, udskrifter og plakater af Mickey og Minnie i farveskemaet. Ser for sengetøj med tegneserie billeder i klassiske Mickey og Minnie farver, eller brug solid sort og hvid, rød og gul sengetøj, pude shams og smide puder. Accent sengelinned med udstoppet Mickey og Minnie dukker.

Hænge en Minnie eller Minnie kostume på væggen eller på en fritstående Knagerække til at ligne Minnie eller Mickey live i rummet. For en mere formel færdige kostume skærm, skal du bruge en stor skygge box stel med en glasfront. Tilføje Mickey eller Minnie ører eller hatte med ører. Hvis de er personlig med dit barns navn, vil det give rummet et individuelt præg.

Maling eller stencil en sort og hvid film hjuls design ved hjælp af akryl håndværk maler, som en grænse, der går omkring midten af væggen eller som kant hele vejen rundt i lokalet på toppen af væggene. Sætte en stor guld eller sort stjerne på ydersiden af i soveværelset døren med navn Mickey og Minnie malet over det eller malet på et skilt og hang på døren. Erstatte de closet døre med tidspunkt gardiner, der matcher de sengetøj og vindue gardiner. Indsamle relaterede Mickey eller Minnie figurer til at vise på tabellen kommode, hylder eller sengelamper.

Princess Castle

Forvandle rummet til en Disney Princess castle i hvid, pasteller og guld. Brug lag af pastel farvede sengetøj med masser af pyntepuder, flæser, bånd og blonder. Gøre pjusket fulde gardiner eller kapper. Gøre en straight-backed stol til en trone. Male det guld og tilføje et overdådigt sædehynden i værelse farver. Hænge legetøj krone på den ene side af stolen tilbage. Tilføj en oval indrammet spejl på væggen malet i værelse farver og falske juveler limet omkring rammen eller få en fuld længde gulv spejl. Drapere gulv spejl med en lang royal Kap.

Tilføje stykker rundt i lokalet, der repræsenterer forskellige Disney prinsesser. Ideer kan omfatte en højhælede sko placeret på en satin pude for Askepot, en gamle spinderok for Tornerose eller en lille dukke seng med navnet på en af de syv små dværge malet på hovedgærdet til Snehvide.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com