Disney legerum ideer

March 2

Disney legerum ideer

En Disney-tema legerum giver en farverig, kunstneriske og fantasy-fyldte Eventyrland for ethvert barn. Temaet er enkle at skabe, især da Disney merchandise er tilgængelige på næsten alle de butikker med indretning, legetøj eller generelle kid stuff. Bruge grundlæggende store emner og små Disney-tema accenter hvis du på et stramt budget, eller lad fantasien køre vilde Disney-stil, hvis penge er ikke noget problem.

Klassiske Disney legerum

Gå med ultimate Disney ikon, og Opret en klassisk legerum med Mickey Mouse tema. Sorte tæppe, hvide vægge og røde trim giver primære "Mickey" farver. Et stort rødt bord og sorte stole med Mickey Mouse hoved-formet ryg tilføje et håndværk område. En hvid træ spille køkken med røde trim og Minnie/Mickey-tema håndklæder, forklæder og retter skaber et liv færdigheder spilleområdet.

Rektangulære gule hylder med sort og hvid ternet underlag og rødt plast kurve danner en munter lagerområde til legetøj og tegnematerialer. En sort hylde med store "Fedtmule" hund malerier på siderne giver et sted for historiebøger. Oversize puder og fyld Mickey og Minnie dukker skabe komfortable sæder foran bogreolen.

Royal Disney legerum

Kombinere assorterede prinser, prinsesser, slotte, drager og andre kongelige fantasy temaer til at skabe en Disney legerum, som piger og drenge kan nyde. Holdbare grønne tæppe og himlen blå vægge/loft med bløde hvide skyer giver en grundlæggende landskab for spille Kongerige design. En stor, rund, træ håndværk bord med en glitrende, crown-formede oliekridt beholder i midten og stole med diverse Disney prins og prinsesse ansigter malet på ryggen giver en stor kunst område til rummet.

En dobbelt-dæk castle skjules i hjørnet af lokalet består af en pude fyldt læsning krog på nederste dæk med en stige, der fører til legetøj-fyldt hylderne på øverste dæk. Rebet bro fører fra det øvre dæk til en lille tårn med et dias til at oprette en indendørs spille struktur. Disney dragon, eventyr, prins og prinsesse wall stickers give farverige dekorationer på himlen-tema væggene. Crown-dekoreret hvide hylder giver opbevaring til bøger, legetøj og tegnematerialer.

Winnie Pooh legerum

Skabe en hyggelig og munter legerum med klassiske Disney-figur Peter Plys. Grundlæggende grønne tæppe, blå vægge og oppustede cloud-spredt blå loft giver en enkel udendørs tema for honning-elskende bear og tegneserie skov tema. Et stort gult bord med honning-pot tema afføring danner et håndværk område. Grøn hylder med håndværk elementer i honning-pot formet krukker tilføje opbevaring, organisation og en sød tema. En udstoppet Plys bear, Tigerdyret tiger og Roo kangaroo dekorerer toppen af hylderne.

En høj, bark-tekstureret, krydsfiner træ stikker ud fra et hjørne af lokalet og en stor bue i bunden afslører bogreoler og blad-Mønstrede puder gemt inde i at danne en læsning nook. En bark-trimmet tavle på en lavere mur tilføjer ekstra tegning rum og en Winnie Pooh tema kurv gemmer kalken. En "Plys" tema dukkehus med matchende dukker skjules i en tom hjørne giver en enkel aktivitet, der er let at rydde op.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com