Disney prinsesse udsmykning idéer

March 20

Disney prinsesse udsmykning idéer

Disney prinsesser er populær hos unge piger. Ser til prinsesser til inspiration, når udsmykning en prinsesse fan plads. Vælg en udsmykning ordning, der fokuserer på en prinsesse, eller omfatter farver og temaer i forbindelse med flere prinsesser.

Farve

Skabe et look, der passer til din prinsesse ved hjælp af farver forbundet med Disney prinsesser. Overvej at bruge Sleeping Beauty Balkjole, Kornblomst blå eller rosenrøde farve pink, eller den safran gule farve af Belles kjole i "Skønheden og udyret," de akvamarin og skinnende grønne båret af Ariel i "Den lille Havfrue", eller Snow Whites berømte lemony gule og royal blå kjole. Fluffy, frilly Silkestoffer, Plys smide tæpper og puder eller væg maling i nogen af disse farver vil tilføje prinsesse stil.

Væg klamrer sig

Købe og installere væg klamrer sig, at funktionen dit barns yndlings Disney prinsesse eller prinsesser. De klamrer sig, som overholder væg som klistermærker, ligner et vægmaleri men er meget lettere at fjerne. Hvis din datter voxer den prinsesse tema, blot skræl dem ud af væggen.

Væg Stencils

Brug væg stencils til at oprette en historiebog scene eller scener. Stencil i begyndelsen af historien på en pastel pink væg ved hjælp af en tør børste teknik til at gøre den bogstaver ser alderen, og falmet. Hvis du er handy med en pensel, oprette dine egne designs og tilføje dem til scenen. En anden mulighed er at stencilen en prinsesse tema sang som, "En drøm er et Wish Your Heart Makes," fra "Askepot" eller "A hele New World," som Aladdin synger med Jasmin.

Dyr

Disney prinsesser er ofte omgivet af dyr. Mulan havde hendes dragon, cricket og hest. Pocahontas havde en summende fugl og vaskebjørn. Brug masser af dyr i dit Disney princess-inspireret værelse. Omfatte animalske kalkmalerier, udstoppede dyr og animalske print tekstiler til sengetøj, puder og gardiner.

Funkle

Disney prinsesser fokusere ikke på rigdom, men synes intet at sige prinsesse mere end en masse af ædelstene og ædle metaller. Brug spejle indrammet i guld. Tilføje udsmykkede billedrammer. Trim lampeskærme og skifte plader med rhinestones. Indsamle kostume smykker eller kroner for en statelig skærmen på en væg, hylde eller forfængelighed. Disse små finesser gøre en plads skinne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com