Disney prinsesse værelse maling ideer

July 27

Disney prinsesse værelse maling ideer

Når du ønsker at male det perfekte rum til en lille prinsesse, er der et par ting, du ønsker at huske før du går i gang. Før du køber din maling, vil du ønsker at forestille sig det færdige produkt og kende hvilke farver skal du samt andre dialekter, som grænser og wall stickers, som du ønsker at købe.

Enkelt farve og Stencils

Disney tilbyder en bred vifte af prinsesse maling gennem maling fabrikanten Behr, herunder sådanne fantasifulde farver som Bibbidi Bobbidi blå, Tinker Bell grøn og smuk som en prinsesse lilla. Den nemmeste måde at oprette en prinsesse værelse til din lille prinsesse er at vælge en favorit farve og maling i hele lokalet efter traditionelle maling metoder. Derefter købe og anvende de tilgængelige stencils og en Disney prinsesse kant passer til din personlige smag.

Multi-farve landskab

Vælg en primær farve fra Disney princess farver og en sekundær farve repræsenterer himlen. Male bunden to tredjedele af væggene med primær farve og de resterende tredje med enten hvid eller en blå farve repræsenterer himlen. Når malingen tørrer, du kan enten skitse i din egen fantasi landskabstræk, såsom en slot svæver på en sky i afstanden, eller bruge de tilgængelige Disney stencils til at skabe en fantasifuld, fantasy scene lige ud af en favorit tegnefilm.

Den funktionelle prinsesse værelse

I et obskurt hjørne af værelset, såsom bag døren, kan du spore eller have en person med et godt øje tegne et liv-size prinsesse. Når prinsessen er malet i, kan du bruge en lineal eller målestok omhyggeligt etch i tommer markører ved siden af hende fra jorden op og bruge dette som en vækstkurve til din lille prinsesse for at se hvordan hun måler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com