Disney slot ideer

December 27

Disney slot ideer

Efter et besøg i Disneyland eller Disney World, kan din lille pige ønsker at bringe magi af Disney slotte hjem. Der er en række forskellige måder hvorpå du kan fortsætte med fantasy, fra at købe din lille pige hendes egen Disney slot til at opbygge en Disney slot seng, hvorpå din prinsesse kan hvile.

Disney slot gaver

Der findes flere typer af Disney slotte kan købes fra Rapunzel's 3-fod høje tårn, som kan prale af skjulte kalkmalerier, der bliver udsat med vand, at Askepots fantasy slot, byder på vigtige genstande fra forskellige Disney film, herunder den fortryllede rose fra Skønheden og udyret og Askepots glassko. Fem kongelige par kommer med Askepots slot, som byder på lys og lyde. Disneys yndlings øjeblikke Castle har en Askepot skumbad funktion samt dansende Askepot mekanik. Dette slot for 4-tommer høje dukker også prale af en arbejdsgruppe elevator. Disse slotte kan købes online eller hvor legetøj sælges.

Disney slot indretning og møbler

Dekorere din datters værelse i Disney slot indretning. Dække vinduerne i Disney slot og tiara gardiner og kapper, og glem ikke en prinsesse-tema sengetæppe og pude shams. Komplet look med en dekorativ castle tæppe og pink eller lilla toile Disney slot tapet. Krydre din prinsesse vægge med en 3-fod af 3-foden Disney slot vægmaleri. Placer billeder af hendes venner og familie i en Disney slot hængende billedramme. Coup de gras er en Disney prinsesse seng, komplet med tårne, vindeltrappe og fortryllede charme. Der er en række bed design tilgængelige online, til en gør det selv-mor eller far.

Disney slot aktiv leg og computerspil

For aktive piger, afhente Disney prinsesse drøm slot legeland bolden Pit. Dette blow-up slot byder 30 farverige, bløde bolde, der giver en komfortabel pude til en prinsesse, der elsker at hoppe og springe. Disney Princess Lad os spille slot, komplet med gossamer gardiner ved indgangen, tillader din lille pige til at fantasere om at leve i et ægte slot, som hun spiller i sin pop-up castle telt.

Hvis din datter er en computer whiz kan hun elsker Disney prinsesse slot Party spil. I dette puslespil, er du en af fire prinsesser--Snehvide, Askepot, Tornerose og Belle--hvem udforske en smuk skov, nyde en teselskab og dekorere fire værelser på slottet. Langs måde, du indsamle hjerter, mønter og købe varer til din værelser. Disney Askepot Castle Designer er en anden slot-tema computerspil som du kan dekorere fem forskellige slotte med inventar, tilføje landskabspleje og gå på eventyrlige eventyr.

Disney slot håndværk

Hvis du har en snu datter derhjemme, kan du dekorere en Disney princess castle kage kit. Sættet indeholder en række Disney figurer og en slot-formet bæretaske, som din datter kan lege med efter kagen er blevet spist. Hun kan også oprette en mere detaljeret kage, som leveres komplet med tre indviklede tårne, seks gittermaster vinduer og panel dør og tag. Hvis kager ikke er hendes ting, prøve at oprette en Disney slot ud af craft pinde, og derefter dekorere det med glitter og håndværk perler. Ved hjælp af et stykke hvidt pap, draw en borgen design og skære det ud (ved hjælp af barnets håndværk saks). Dekorere det ved hjælp af markører, glitter og håndværk perler. Bruge prinsesse klistermærker til at sætte rundt om bunden af slottet eller i vinduerne i dit slot så det ser ud som om prinsesser lever der.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com