Displayet på min Maytag Neptun tørretumbler ikke tænde

July 6

Maytag Neptune tørretumblere har et display eller kontrolpanelet, der gør det muligt at vælge en tørring indstilling indstilling og luft temperaturen til at køre din tørretumbler. Når de er valgt, skal din tørretumbler tændes, når parameteren start er pressede og udgivet. Hvis din tørretumbler ikke tænde, foretage fejlfinding af problemet. Der er nogle grundlæggende komponenter du bør kontrollere for at sikre de er udfører korrekt, og ikke påvirker tørretumbler er operation.

Netledningen

Måske kunne den mest indlysende og måske den mest oversete grund hvorfor displayet på din tørretumbler ikke er tænde relateres til ledningen. Sørg for, at el-ledningen er fast installeret i stikkontakten. Hvis det er dinglende eller løs, kan det ikke give forbindelsen skulle tænde din tørretumbler. Også, Undersøg ledning for skader. Løs eller flossede ledninger kan også forringe den ledning evne til at overføre elektricitet, kan forklare tørretumbler er manglende evne til at udføre-- og er en alvorlig brandfare.

Afbrydere

Din Maytag Neptune tørretumbler har to vigtigste effektafbrydere, der regulerer levering af elektricitet til din tørretumbler. Begge afbrydere skal være tændt for tørretumbleren til at starte og fuldt drive. Gå til dit hjems vigtigste kredsløb boksen og nulstille den hårtørrer afbrydere. Nogle gange kan de rejse på grund af en elektrisk storm, der slukker power til dit hjem.

Computerlågets skydeknap

På døren af din tørretumbler er en computerlågets skydeknap. Det forbinder til en lås på tørretumbleren til at låse døren lukket. Døren skal være lukket og computerlågets skydeknap skal fastlåses til din tørretumbler at tænde. Hvis låget skifte syltetøj, således at det ikke er i stand til at forbinde til låsen, ikke vil din tørretumbler starte. Kontroller, at parameteren er linet op til at forbinde låsen. Hvis det er ude af trit, justere det. Hvis computerlågets skydeknap eller lås vises beskadiget, erstatte de dårlige komponenter til gode.

Display

Det er muligt, at der er en kortsluttet wire et sted i din Maytag Neptune tørretumbler på skærm, der forhindrer det i at dreje. Bag skærmen er der flere ledninger, der forbinder til flere tørretumbler komponenter, og indlede deres handling, når du rammer start switch. En eller flere af ledningerne kunne have brændt ud eller komme løs, og som følge heraf tørretumbler er evnen til at starte er forhindret. Konsultere en tørretumbler reparation specialist for at vurdere den display connectivity. Han kan anbefale du erstatte hele displayet, hvis din tørretumbler er stadig under garanti, i stedet for at erstatte bare den defekte wire.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com