Dividere væg destillation fordele

October 7

Bruges til at rense alt fra råolie til vand, bruger dividere væg destillation en indhegning med flere strategisk placerede vægge til at opdele urenheder fra væsker. Væsken er opvarmet nær bunden af kabinettet eller moms, motivere det passere omkring flere vægge på sin vej op, kaste forskellige urenheder på vej. Mens dividere væg adskillelse ikke er den eneste måde at rense væsker, har processen flere fordele sammenlignet med andre metoder til rensning.

Multilayer Design

Mens nogle destillation systemer funktion kun ét adskillelsesmur, bruger de fleste flere. Dette giver væsker renset på denne måde flere muligheder for at reducere urenheder, der kan øge fasthed, som snavs partikler og detritus, før det stiger til toppen. Råolie destillation systemer bruger denne multilayer metode til deres egen fordel ved at tilbyde forskellige niveauer af renhed for brændstoffer af forskellige formål. En bil brændstoftank kræver en form for olie (benzin eller diesel), er mere raffineret end at olie bruges i tar til veje, som nyder godt af nogle fasthed.

Kemikalie-fri

Dividere væg destillation bruger varme sammen med filtrering vægge til at fjerne materialer fra væske. Denne proces er kemikalie-fri, da den bruger varme til at flytte væske over filtre til at frigive forurenende stoffer i stedet for at bruge kemikalier til at opløse og ødelægge forurenende stoffer. Stadig, dividere vægsystemer skades ikke af mikrobe-drab kemikalier som klor, og flere brugere tilføje klor til bunden af en dividere væg destillation system til at øge effektiviteten.

Kan tilpasses

En klar fordel af at dividere væg distiller er det nyttigt med næsten enhver væske, der er i stand til raffinering. Dividere væg destillation bruges i raffinering af olie, vand, ammoniak, benzen derivater og flere andre kemikalier. Materialer såsom olie, som er værdifulde i flere grader af renhed, er behandlet i større systemer med flere vægge, hver fjerne en grad af forurening fra et stof.

Sænk energiomkostningerne

Mens andre filtrering og raffinement systemer skubbe stoffer gennem filtre ved hjælp af presser, fans eller motorer, dividere væg filtrering er afhængig af varme, der genereres af varmeelement at ophidse flydende og få det til at bevæge sig gennem systemet. Som stoffet varmes, det udvider sig lidt og absorberer energi. Dette forårsager de tungere snavs at synke mens de lysere flydende stigninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com