DIY 2-Person køkkenborde

December 17

En to-personers tabel passer i en morgenmad krog eller en lille gårdhave. Gør din egen tabel kan spare dig for mange penge, afhængigt af hvilken type af træ, du vælger. Rimeligt overkommelig er cedar, Gran eller fyrretræ. Men hvis du ønsker et kirsebær eller teak bord, tømmer kan være pebret.

Instruktioner

•Sand alle de tømmer komponenter til køkkenbordet.

•Form siden og slutningen forklæder i et rektangel; to brædder 1-ved-4-tommer tømmer på 32 inches og to på 22 tommer lange henholdsvis. Ende forklæder bør være på indvendigt kant af side forklæder at gøre hjørnerne. Check med en tømrer square at hjørnerne er sande rette vinkler, så spænd rektanglet sammen.

•Drill to undersænket pilot huller gennem side forklæder i enderne af slutningen forklæder fastgør derefter sammen med 2-tommer træ skruer. Indsætte fire planker af 2 af 2 tømmer på 22 inches, jævnt fordelt mellem side forklæder. Disse er støtte planker til bordpladen. Skubbe dem, så de flugter med bunden af side forklæder, så sikre at side forklæder med to 2-tommers træskruer.

•Lay to table top planker af 36 tommer 1 af 12 tømmer side om side på et arbejdsoverflade, at sikre enderne af både brædder er selv og oversiden af plankerne er med billedsiden nedad. Perle en linje af lim på bunden kanter af forklæder og støtte planker.

•Sæt forpladsen og støtte planke rektangel over bordplade planker og Placer det, så der er 2 inches af bordplade overlappende på hver side forklæde og en tomme over hver ende forklæde. Vejer forklæder og støtte planker ned med tunge genstande som sten, eller du kan også slå dem ned til tørre. Fordi bordplade planker er top-side ned, er dette faktisk er limet til undersiden af bordpladen.

•Kontroller 2 1/4-tommer træ skruer hver 5-6 inches gennem støtte planker i bordplade til at sikre forpladsen ramme og understøtter til undersiden af den bordplade. Indsæt enden af benene, fire planker af 28 tommer 2 x 4 tømmer, i hvert hjørne af tabellen, 4-tommer ansigt af hver flush mod side forklæder.

•Præ-boremaskine pilot huller for 2 1/4-inch bolte igennem side forklæder og ben bolt så benene på de side forklæder, stramning bolte med deres tilhørende møtrikker på indersiden af hvert ben. Invertere tabellen, således at det stående på benene og derefter forsegle med den ønskede træ finish og lad tørre før installation i køkkenet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com