DIY AC Installation

January 24

Afhængigt af klimaet hvor du bor, kan klimaanlæg være luksus eller fornødenheder. Moderne klimaanlæg er effektiv, stille, holdbare og pålidelige hjem tilføjelser. Enheder normeret til variabel BTUs (køle evne) kan økonomisk cool store eller små områder med lidt spildt energi. Komplet med fjernbetjeninger og digital termostater, en air conditioner gør forskellen mellem varige og leve godt i de varmeste tidspunkter af året.

Vindue Air Conditioners

Klimaanlæg er bedømt af BTUs (British Thermal Units.) Dette er måling af hvor meget varme en enhed kan fjerne fra en plads i en given tid. Naturligvis, jo højere BTU rating, det mere varme er fjernet (eller kold luft er tilføjet). Det er vigtigt for at matche BTU rating, til pladsen, fordi for meget kan betyde bruge flere penge end nødvendigt, og ikke nok betyder utilstrækkelige køling. Moderne klimaanlæg er ikke kun normeret til BTUs, men også komme med anbefalinger til m² rum som en enhed er effektiv.

Også, tjek klimaanlæggets magt krav. Selv om de fleste enheder bruger standard hjem stikkontakter, kræver nogle mere robust enheder særlige strømstyrke eller grundstødning. Sådanne enheder kan kræve en elektriker til at opgradere eller udskifte en nærliggende stikkontakt.

Installation af klimaanlægget

Et vindue air conditionere kræver naturligvis et vindue eller væg åbning tillader enhed til at levere kold luft til den nødvendige plads og samtidig have sine ventilationskanaler udenfor. Dette tillader det korrekt udveksling af kolde for varm luft. Bare placere det i et rum og tænde det vil forårsage lille ændring og klimaanlægget vil blæse kold og varm luft på samme. tid. Også, klimaanlæg producere enorme mængder af kondens ved at ændre lufttemperaturen, så passende afløb er nødvendige.

Bærbare computerrummet klimaanlæg behøver ikke et vindue eller anden åbning til installation, men de har brug for en exit for vedlagte slids conduit. At sikre enhver bærbar klimaanlægget installation er tæt på et område, hvor luft og vand kan forlade rummet.

Isolerende Installation plads

Vindue air conditioners er udstyret med slide-out paneler til at forsegle de fleste af et åbent område til venstre og højre side af enheden. Det er vigtigt, selv om, at forsegle alle de resterende huller, huller og luft rum omkring klimaanlægget. Bruger strip isolering, isolerende skum og endda stykker af vandafvisende stof kan i høj grad hjælpe til at holde kold luft i og varm luft ud. Afhængigt af hvor du bor, kan vejrforhold udenfor området at være aircondition være alvorlige nok, at nogen udkast eller læk af luft væsentligt kan reducere effektiviteten af vindue air condition.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com