DIY & æglæggende Vinyl fliser i beton

June 19

DIY & æglæggende Vinyl fliser i beton

Hvis du planlægger at installere vinyl Gulvbelægning i din kælder, er chancerne du bliver nødt til at anvende gulvbelægning direkte på betonen. Der er flere udfordringer med om vinyl flise over beton, men disse udfordringer kan løses nemt. Med en smule Avanceret planlægning, kan du forenkle og fremskynde processen med at forskønne og beskytte din betongulv med vinyl fliser.

Forberedelse af overfladen

Ren beton og lad det tørre helt inden du installerer vinyl fliser. Fejning med en kost vil efterlade støv og andet snavs, som vil forhindre, at dine vinyl fliser vedhængende korrekt. Brug i stedet en dunk tomrum eller endda en Fejemaskine til hårde gulve. Hvis din støvsuger har en udvidelse slange, vedhæfte en børste eller revne værktøj til at fjerne snavs fra hjørner og andre svære at nå områder. Skrub gulvet med vand og et mildt rengøringsmiddel. Hvis din kælder er meget fugtig, kan du tilføje ¼ til ½ kop af blegemiddel til at fjerne enhver meldug.

Fugt

Tillad beton tørre inden du begynder installationsprocessen. Fliser vil klæbe bedre, hvis du installerer dem i et godt ventileret område. Hvis du placerer vinyl gulv i en kælder med ingen oplukkelige vinduer, placere en ventilator i bunden af trappen, og punkt det op ad trappen, lade døren stå på toppen af trappen open. Også, kan du lade en affugter køre i flere dage til at fjerne fugten i betonen.

Temperatur

Opvarme området hvor du vil installere din vinylgulve til ca. 75 grader F. orlov Gulvbelægning i samme rum, således at gulvet og vinyl vil være den samme temperatur. Hvis begge overflader er samme temperatur, vil de obligation mere sikkert.

Test

Overholder et kvadrat af flise til beton og overlade det til 72 timer. Prøv at trække op flise i det ene hjørne. Hvis flisen kommer let, Fortsæt ikke med gulvbelægning installation indtil du afhjælpe det problem, som forhindrer flisen klistrer. Temperaturen kan være forkert, kan der være for meget fugt i beton, eller der kan stadig være støvpartikler på de konkrete overflade.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com