DIY Antiquing for hvide møbler

October 9

DIY Antiquing for hvide møbler

Et stykke af hvide møbler giver ethvert rum en sprød, frisk look. Hvis du går til en vintage eller shabby-chic look, men kan den sprød look være langt fra den effekt, du ønsker. Du kan nemt give din nye hvide møbler en antikke, boede i udseende med sandpapir, ståluld, en hammer, kæder og mange andre husholdningsartikler. Når du har brugt tid på at give stykket en alderen look, anvende en frakke af møbler voks til at sikre dit hårde arbejde er beskyttet mod spild af væsker, chips og dings.

Instruktioner

•Tag skuffer fra dine møbler stykke, hvis det har nogen. Fjerne håndtag, skuffen trækker eller inventar fra dine møbler stykke med en skruetrækker.

•Sæt et stykke af 120-sandkorn sandpapir i en rystepudser. Sand kanter, hjørner og hævet og ujævne områder af møbler stykke, der ville normalt få slidt med hverdagens slid og ælde. Gentag på skufferne.

•Sand nogen områder af hånd, du ikke kunne nå med rystepudser med et stykke af 120-sandkorn sandpapir indtil kanter, hjørner og rejst og ujævn områder har et niveau af slitage, som du ønsker.

•Rub den malede overflade af dine møbler og skuffer med stål-uld til at give det en lidt ridset, slidt look. Nød hjørner, kanter og sider af værket og dets skuffer ved at trykke det med en kæde og en hammer til at give det dings og buler det ville få i løbet af en levetid af normal brug. Bruge en hobbykniv til at skrælle væk maling på hjørner eller kanter for at give det en gammel, slidt look.

•Vacuum hele stykke slippe af resterende støv fra slibning og smertefuld proces. Tør ned stykke med fugtige klude og lad det tørre.

•Applicer indsætte voks til hele stykket til at give det en alderen look og at beskytte det mod spild og andre elementer. Anvende voks til små afsnit på et tidspunkt med en malerpensel. Buff voks ind i stykke med en ren klud til at give det en flot glans og en alderen patina. Genanvende voks i små sektioner, indtil du har alderen udseende, som du ønsker. Lad voks tørre.

•Udskift enhver inventar, håndtag eller skuffen trækker og sætte skuffer tilbage på plads.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com