DIY armlænet dække for en lædersofa

January 1

DIY armlænet dække for en lædersofa

Beskytte armlænet på en lædersofa ved at gøre en armlænet dække ved hjælp af grundlæggende syning færdigheder. Alt du behøver er evnen til at sy en straight-søm på en symaskine, ved hjælp af et mønster baseret på størrelsen af din sofa. Denne simple gør det selv-projektet tager mindre at en time til at sy to dækker for sofaen. Et vaskbart stof kan du vaske dynen, hvis de bliver snavsede, giver dig en lav vedligeholdelse måde at beskytte dine møbler.

Instruktioner

• Hold et stykke papir på forrest del af armlænet og spore omridset til et mønster, der passer til kurven over toppen af sofaen arm. Udvide siderne af mønster til en længde på 6-8 inches, og tilføje 1/2 tommer langs hele omkredsen af mønster for sømrummene. Skære et stykke stof ved hjælp af mønster for forsiden af coveret.

•Measure længde fra bunden af den ene side af mønsteret, over den øverste kurve og ned ad den modsatte side med en fleksibel målebånd til at bestemme bredden af stof for stof dækker.

•Indstil længden af armlænet dække ved at måle fra forsiden af armen til omkring 4 inches fra sofaen tilbage. Skære dækslet arm ud af stoffet ved hjælp af bredde målinger fra frontcoveret og længde måling af armen.

•PIN én bredde side af armen dække forsiden så de højre side af stoffet er sammen. Sy de to stykker stof sammen med en 1/2-tommer søm. Klip søm bjærgning omkring kurven på en 1/2-inch afstand, så sømmen ligger fladt.

•Drej den rå kant rundt om bunden og bagsiden af dækslet til ¼ tommer til den forkerte side af stof og pin til at holde stoffet. Drej kanten en anden 1/4 tommer til den forkerte side og fastgøre den til at holde det på plads. Sy hem med en lige søm til at fastgøre den.

•Gentag hver trin til at gøre en armlænet dække for anden arm af sofaen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com