DIY AV kabinet

October 30

DIY AV kabinet

En grundlæggende AV kabinet for AV-udstyr er et aktiv for at holde din elektroniske enheder sammen uden stabling dem oven på hinanden. Mens en række glas, metal og plast frysere er tilgængelige, lave dine egne fra træ, der er holdbare og ligetil at build. Når dit AV kabinettet er konstrueret kan du efterlade det som er, eller maling eller pletten kabinet for at matche andre elementer i dit værelse indretning.

Instruktioner

•Lay to 5-fods lange brædder parallelt på jorden. Foranstaltning og mark vandrette linjer på tværs af bredden af nævn hver 10 inches fra toppen til bunden af den 5-fods længde. Disse fem linjer bør ligne trin på en stige.

•Strømforbrug i standby 5-fods boards på deres lange kant 2 fødder fra hinanden, med de markerede linjer står i. Placer en 25,5-tommer lang bord i hver ende af de lange brædder til at danne en rektangulær kasse. Justere hjørnerne, som skulle lave bestyrelser flush. Indsætte tre jævnt fordelte skruer gennem 25,5-tommer bestyrelser og i enderne af de 5-fods bestyrelser i hvert hjørne.

•Sæt en 24-tommer bord mellem langt boards og justere det med modsatte tegnede linjer på 5-mund-boards at danne en hylde. Køre tre jævnt fordelte skruer gennem 5-mund-boards og i hver ende af hylden til at sikre.

•Gentag trin 3 til at tilføje de fire resterende hylder og justere dem med de markerede linjer, indtil alle hylderne er blevet installeret. Sand over enhed at glatte træ og holde det oprejst til at fuldføre. Maling eller pletten enhed som ønsket.

Tips & advarsler

  • Udskårne 18 x 24 tommer stykker af gribende hylde papir til linje hylderne for at forhindre udstyr fra glide mod bagsiden, når der trykkes på knapperne.
  • Udelade den øverste hylde til at give 20 inches af plads til en skærm afhængigt af dine behov.
  • Sikker på bagsiden af din fryser til en væg med en nylon strop, hvis du er bekymret det vil være ustabil.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com