DIY: Badekar Installation

May 28

Badeværelserne er blandt en af de dyrere rum i hjemmet, når det kommer til remodellering. En af de måder at reducere omkostningerne ved redoing et badeværelse er at installere dit eget badekar. Men hvis du er ny til en verden af gør det selv, kan du efterlade en ny badekar installation til en professionel.

At fjerne den gamle badekar

Før du begynder enhver form for arbejde på at fjerne din gamle badekar, skal du finde din lukkeventilerne og slukke din vand. Hvis du ikke kan nemt få adgang panel, eller du ikke selv har en---er nu et godt tidspunkt at have en installeret. At have et adgangspanel vil gavne dig både nu og i fremtiden, i tilfælde af, at nogen af dine VVS fjedre en lækage og du nødt til at lukke vandet ud i en fart.

Når vandet er blevet slukket, kan du begynde at fjerne hardwaren. Hvis du planlægger at genbruge din tud eller håndtag så passe under fjernelse. Ellers kan du forårsage skader, der ikke vil tillade dem at blive genbrugt.

Når hardwaren er blevet fjernet, kan du fjerne karret selv. De fleste bøtter er meget tung, så du har brug for en ekstra person til at hjælpe dig med at bære balje ud af lokalet. I denne fase, tage stor omhu i at manøvrere rundt dit badeværelse; ellers risikerer du yderligere skader til dit badeværelse. Det kan også være fordelagtigt at fjerne toilettet når du erstatter badekarret, hvis kun at tillade midlertidige ekstra plads i løbet af processen.

Hvis du ikke redoing din hele badeværelset, skal du beskytte dit gulv under processen. Når du fjerner balje, selv, skal du linje i bunden af karret med et tyndt stykke træ eller tyk klud, især i tilfælde af keramik eller porcelæn fliser. Ellers risikerer du at skade som revner eller buler til dit gulv.

Du installerer nyt badekar

At fjerne den gamle badekar er det sværeste trin i processen. Når dit gamle badekar er blevet fjernet, kan du begynde installationen af den nye badekar. Samtidigt med at installere dit nye badekar, Sørg for at følge alle de lokale koder og ordinancer, især hvis du har tænkt på at sælge dit hjem i fremtiden.

Når du geninstallerer dit hardware, eller installere ny hardware, altid kontrollere for lækager. Hvis du har en lækage, skal du fastsætte det før fortsætter installationen. Når du har bestemt, at der er ingen lækager, eller at alle lækager er fastsat, kan du sætte din nye balje på plads.

Endelig er det en god idé at fylde din balje med vand før anvendelse fugemasse. Derved kan du sikre dig, at din fugemasse ikke vil knæk fra presset fra en fuld badekar. Det betyder, at din fugemasse vil også vare længere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com