DIY badeværelse Remodel

July 3

En flot badeværelse behøver ikke at koste dig en formue. For mange boligejere, der ønsker at opdatere deres badeværelse men er på et budget, kan gør arbejde på egen hånd spare en hel del. Projektet kan tage en weekend og kan have en bemærkelsesværdig effekt på udseendet af dit badeværelse. Badeværelset kan blive fristed hvor du slappe af og slippe væk fra verden.

Planlægning af projektet

Den første fase i enhver gør det selv projekt er fasen, planlægning og design. Denne vigtige fase skal kortlægge kursus for alt arbejdet i dit badeværelse.

Byggetilladelser skal være øverst på listen planlægning. Det elektriske og VVS arbejde skal tilses af din lokale county inspektører til at sikre, at det opfylder kode. Din husejere forsikring vil ikke betale på en påstand, hvis arbejdet ikke er blevet inspiceret.

Ikke alle badeværelse remodels skal omfatte udskiftning af badekar, brusere, toiletter og håndvaske. Når du planlægger dit projekt, bestemme hvilke elementer du ønsker at erstatte.

Farver til vægge, gulve og loft skal bestemmes under planlægningen. Omfatte de materialer, du vil bruge på vægge og gulve såsom keramiske fliser. Planlægge et tema og farve ordning til dit badeværelse home oasis f.eks spa.

Budget for varerne på dit badeværelse remodel plan og omfatter alle fagfolk, skal du afslutte arbejdet. Mens du kan muligvis gøre det meste af arbejdet med din egen, bør du hyre en elektriker, hvis du er ved at ændre belysningen. En blikkenslager kan være nødvendigt at installere en ny badekar, vask eller toilet. Hvis dette er din første erfaring med VVS eller el-arbejde, ikke at ansætte en professionel kan være et dyrere valg.

Materialer

Shoppe rundt for materialer til dit projekt. Selv hvis du ikke installerer materialerne på egen hånd, skal du stadig vælge rækken model og pris, du vil medtage i dit badeværelse.

Et badeværelse fristed, Vælg afslappende, spa-inspirerede farver som bløde baby blues og greens. Belysningen skal være lys nok til at anvende makeup eller barbering, men kan være nedtonede for en afslappende blød i karbad.

Tilbehør

Tilbehør såsom håndklæde barer, håndklæder, sæbe retter, papirkurven, vaskeri hæmme og håndklæde racks kan gøre eller bryde et badeværelse. Hvis du har plads, er møbler en flot finish til et spa badeværelse. En liggestol eller stol er et dejligt sted at slappe af og nyde roen og rolig stemning, du har oprettet.

Glem ikke at inkludere planter i dit badeværelse oasis. Hvis du har sollys i dit badeværelse, er det det perfekte sted til at tilføje lidt pyntegrønt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com