DIY badeværelse udsmykning

October 4

DIY badeværelse udsmykning

Badeværelse udsmykning har ikke overlades til Boligindretning eksperter. Gør det tilbyder selv dig en kreativ afsætningsmulighed for at dekorere dit badeværelse efter din smag. Rod og uorganiseret er dit badeværelse to værste fjender. Udsmykning ikke blot giver dig en chance for at fikse op på badeværelset, det også tvinger dig til at smide gamle eller ubrugte produkter, så du kan bruge mindre tid på din morgen rutine.

Instruktioner

•Throw væk gamle kosmetik. Øjet produkter som eye liner, mascara, eye make-up remover og øjenskygge bør smides efter seks måneder. Fugtighedscreme og fundament er godt for et år, som er duftstoffer gerne aftershave og parfume. Shampoo, deodorant og tandpasta har en holdbarhed på tre år.

•Tag alt ud af dit badeværelse til at få en idé om, hvordan du ønsker det til at se. Ændre vægfarven er en af de bedste måder til helt at ændre det overordnede udseende af et badeværelse. Mange mennesker bruger deres bad tilbehør, såsom en badeforhæng eller håndklæder, som en kilde til inspiration for farve. Du kan også overveje dit hjems æra eller omkringliggende region at vælge en farve. For eksempel, hvis du bor i den sydvestlige del, kan du efterligne farver af udendørs ved hjælp af brune, appelsiner eller gule.

•Paint en primer på væggene. Primer omfatter ikke kun den gamle maling, det hjælper nye maling klæbe bedre til væggene ved at reducere fugt. Bruge en maling rulle og bakke til store områder, en pensel til hjørner og kanter. Tillad primer til tørre i flere timer før du anvender maling på samme måde.

•Hvis du ikke allerede har gjort det, indarbejde dit tilbehør din vægfarve — brusebad gardin, bademåtte, håndklæder, Tandbørsteholder og sæbedispenser — til at producere en strømlinet effekt.

•Tilføj håndklædestativer og hylder for at reducere rod. Køb dekorative kurve til at holde toiletartikler og kosmetik. Foranstaltning under vasken før du køber organisering placeringer for at sikre de passer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com