DIY bærbare Sabre så tabel

September 20

DIY bærbare Sabre så tabel

En bærbar tabel er en handy tilbehør. Dem, der arbejder med værktøjer kan overveje at lave en tabel til brug med en sabel sav. Installation af saven under bordpladen frigør begge hænder for manøvrering materiale, når skære rullet mønstre. Tabellen kan desuden bruges, når skære trim eller andre lister. Krydsfiner og stik bruges til at lave en bærbar sabre så tabel, der er let flyttes fra sted til sted.

Instruktioner

•Klippe et stykke af 1/2-tommer krydsfiner 24 inches firkantet som bordplade med en rundsav. Skåret to stykker krydsfiner 24 inches lang og 4 inches bredt som foran og tilbage nederdele til toppen. Klip to stykker 23 inches lang og 4 inches bredt som nederdele for hver side.

•Sæt trælim på kanten af 24-tommer lang forsiden og bagsiden nederdele. Placer dem på undersiden af top og flugter med kanten. Bruge en Akku skrue pistol og skrue tip til drev træskruer gennem toppen og ind i nederdele. Gentag dette for at vedhæfte 23-tommer lang sideskørter mellem forsiden og bagsiden nederdele og flugter med kanten af den bordplade.

•Drej bordpladen over, så nederdele opad. Skåret fire stykker af 2-tommer kvadrat pine materiel som bordben. Benene skal være lang nok så bordpladen er i en praktisk arbejde højde. Anvende trælim på indvendigt hjørner af nederdele.

•Strømforbrug i standby et ben i hvert hjørne og drev træskruer gennem ansigtet af nederdele og i benene. Bruge to skruer i hver vedhæftet fil point for stabilitet. Drej bordet oprejst og tillade de limede forbindelser til tørre natten over.

•Mark i midten af bordpladen. Bruge en 1-inch diameter hulsav og boremaskine og åbning for sabre savklinge. Vend tabellen på en arbejdsbænk. Placer det på kanten af bænken, så hullet ikke er blokerede.

•Sæt sabre så på undersiden af toppen med blade gennem hullet. Placer saven, så vingen er i en direkte linje med firkantede bordpladen. Brug 1/2-inch skruer til at fastgøre 1-tommer bred metal clips, der holder saven på plads. Vend tabellen og skære et stykke træ materiale til at teste tabellen. Installere yderligere metalclips, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Gøre aflange cut-outs i nederdele som håndtag.
  • Skære bordpladen i et rektangel til et større arbejde overflade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com