DIY bambus Bar

July 4

En bambus tiki bar tilføjer en moderne og finurlig touch til et rekreativt rum eller udendørs underholdende plads. Mange mennesker antager, at en tiki bar er vanskelig at bygge, men det kan ske ved den gennemsnitlige boligejer i en enkelt weekend. Opbygning af en bambus tiki bar kræver en mere forsigtig tilgang end at bygge et træ bar fordi bambus kan nemt opdele. Dette projekt kræver relativt få værktøjer, så du ikke behøver at bruge en lille formue bygning din bambus bar.

Valg af bambus

Når du vælger bambus for din bar, kigge efter stykker, der er af ensartet farve. De bør være relativt fri af opdelinger og welts. Prøv at vælge stykker, der er af ensartet diameter, men absolut perfektion er ikke nødvendigt. Lidt af størrelse variation tilføjer karakter og interesse i en bambus tiki bar.

Du kan købe omkring 10 procent til 15 procent mere bambus end du har brug for. Selv under de mest omhyggelige konstruktion forekomme splits undertiden.

Skære bambus

Brug ikke en rundsav til at skære længder af bambus, fordi det kan forårsage ender til split og kampen. Brug i stedet en miter box og en hånd så for at skære bambus stykker til længde. For at spare tid, binde eller tape flere stykker af bambus sammen og skær enderne på én gang.

At deltage i stykker

Den bedste måde at undgå splittelser er at binde stykker sammen med hampereb eller andre typer af strengen. Den primære metode også reducerer antallet af værktøjer, du behøver for at fuldføre dit projekt. Ulempen ved denne fremgangsmåde er, at det kan kompromittere din tiki bar strukturelle stabilitet.

For bedre stabilitet, bruge træ skruer. Bruger et borehoved, der er 1/16-inch mindre end diameteren af dine skruer, pre bore huller i din bambus før tiltrædelsen brikkerne sammen. Fordi bore et glat, cylindrisk objekt kan være udfordrende, vil placere bambus i en vice før boringer gøre denne proces lettere. Sørg for ikke at stramme vice for meget, fordi det kan knække bambus.

Bambusmåtter

Hvis omkostningerne er en faktor, kan du bruge en bambus mat til at dække hele forsiden af din bambus tiki bar i stedet for ved hjælp af individuelle længder af bambus. En bambus mat kan nemt knyttes til baren ramme med byggeri lim. Sørg for at bære øjenbeskyttelse, når der skæres en bambus mat, fordi de fine fibre blive skarp projektiler når det er skåret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com