DIY Bar fod jernbane Intstallation

January 4

Bar foden er skinner vigtigt for komfort gæster. men de også tilføje en æstetisk appel. Opbygning og installation af dette element til din bar er en nem projekt, der kan være afsluttet i bare et par timer. Fordelen ved en DIY bar fod jernbane er, at du kan genbruge elementer omkring dit hjem til at oprette et entydigt, brugerdefineret jernbane.

Forberedelse

Måle længden af bunden af baren. Hvis du ikke er ved at opbygge et enkelt jernbane fra et stykke træ, indsamle genstande fra omkring dit hjem, der passer ved siden af hinanden langs længden. Denne teknik bruger en række objekter stykket sammen til én lang jernbane. Overvej at bruge elementer, der er om længden af hver stol, så de fungerer som individuelle fodstøtter, men synes at være en lang struktur. Små hylder er et ideelt valg for dette projekt.

Sand ned enkelt træ planke eller individuelle hylder. Når du har en glat overflade, tilføje pletter eller maling. Fordelen ved at indarbejde farve på skinnen før du installerer det er du undgå at beskadige bar, fordi det er svært at male nær kanterne, mens den er fastgjort uden at få farve på ydersiden af baren.

Installation af skinnen

Tegne en svag streg langs bunden af baren overflade, der er mest passende for en mund jernbane. For at bestemme en artig Loco, sidde en af baren taburetter og bemærke en komfortabel foden hvile punkt. Måle afstanden fra gulvet til linjen i intervaller langs længden af linjen for at sikre, at linjen er lige. Brug skruer til at fastgøre jernbane til bunden af baren. Skruer er et bedre valg end negle, fordi de har kamme i hele kroppen, der greb træ som de skrue på plads. Skruer støtter også vægten bedre end negle, hvilket gør dem mindre tilbøjelige til at trække væk fra væggen.

Sæt hardware i hver ende af den lange jernbane og med tætte intervaller mellem. Overveje at placere interval hardware mellem hver gæst mund plads. Hvis du har valgt en serie af små hylder, vedhæfte dem til bar gennem hver af de hyldeknægte. Fordi det er svært at nagle gennem delen hylde, overveje at tilføje en stribe af trælim til bagkant af hylden. Tillad limen tørre før gæsterne sætte deres fødder på skinnen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com