DIY Base for en rustik sofabord

November 16

DIY Base for en rustik sofabord

En rustik sofabord tilføjer et strejf af arten til et værelse, og en passende base til tabellen er afgørende for at udfylde den æstetiske mål. Mens der er mange måder at gå om at bygge en, er den letteste og måske mest attraktiv løsning en simpel crosscut fra en passende størrelse log, parret med en ufærdig mindre log eller to. Afhængig af størrelse og dimensioner af din bordplade har du stor frihed i gennemførelsen af dette design til din specifikke tabel. Det vigtigste er at sørge for, at din base dækker omkring 50-65 procent af området med din top, at undgå at gøre din tabel topstyret.

Instruktioner

•Brug kæden så for at skære et tværsnit fra den brede log. Pladen skal være 2 til 3 inches tyk. Husk på, at dette stykke skal omfatte 50-65 procent af arealet af din bordplade. Hvis tabellen er smalle og lange, skal du muligvis bruge en ekstra bred base og rip off siderne eller bruge to plader af en mindre log. Sørg for at pladen er så selv og flade som muligt, eller din bord vil ikke stå lige.

•Brug kæden så for at skære din stem(s); de bør være 1 1/2 fod lang. Hvis dit bord er cirkulær og små, med en diameter på 2 fødder eller derunder, skåret en stilk. Hvis diameteren er over 2 fod, skåret tre stængler. Hvis dit bord er smalle og lange, skal du måske to til fire stængler. Igen, Sørg for at skære så jævnt som muligt, som du får brug for en meget lige snit for tabellen til at stå oprejst.

•Sand den klippe dele af logfilerne. Start med grove korn sandpapir og arbejde din vej til bøden.

•Indstil stem(s) på toppen af din base i uanset hvilket arrangement du har besluttet. Hvis du bruger eneste stammen, være sikker på at arrangere stilken i det nøjagtige centrum af basen. Let markere den stilk omkreds med en blyant.

•Tag stem(s) fra base og brug 1/4-tommer bore bit til at bore huller for lag bolte gennem bunden. Hvis du bruger en enkelt stilk, bore fire jævnt fordelte huller mindst en tomme i fra yderkanten af stilken. Hvis du bruger flere stængler, skal et eller to huller være fint, afhængigt af bredden af stænglerne.

•Brug 1/2-inch borehoved at forsænke huller du boret for lag bolte. Bore i cirka en fjerdedel tomme.

•Nu hvile base på toppen af stem(s), at tage sig til at matche positionering fra trin 4. Brug 1/4-inch lidt igen, bore gennem et af hullerne du boret før, ind i stænglen. Nu bolt basen til stilken gennem dette hul. Med stilk og base forsøgsvis sikret, bore gennem resten af hullerne og bolt dem.

•Paint din base, ved hjælp af epoxy, som vil forhindre bark fra kommer ud i skoven og holde din base ser fantastisk i år at komme!

Tips & advarsler

  • Du kan skrue din bordplade til stængler med den samme metode som sigtning basis for stilke. Hvis du ønsker at gøre dette, skal du bore huller til bordpladen på samme tid, som du bore huller til basen. Ikke samle base før du begynder at arbejde på bordpladen.
  • Bruge en epoxy træ fyldstof til at dække over lag bolte i din bordplade, før påføring af epoxy til den. Du kan også bruge mindre træskruer, afhængigt af toppen.
  • Være forsigtig, når du bruger el-værktøj. Vær sikker på at bære øjenbeskyttelse, når de opererer kædesave, sanders og øvelser.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com