DIY Basement ideer

May 12

DIY Basement ideer

Efterbehandling din kælder er en nem måde at drastisk øge størrelsen af dit hjem, og der er næsten ubegrænsede strategier, du kan anvende for at gøre det. Når du rengøre og de-clutter din kælder, er vifte af muligheder overvældende. Før du ramte isenkræmmer og start slapping maling på væggene, dog skal du et godt spil plan for projektet istandsættelse.

Omfavne pladsen

Må ikke skjule fra din kælder utilitaristisk indretning--udbygge det med nogle DIY dekorationer. Hvis din kælder er en jungle af synlige rør, spær og luftkanaler hele et koldt betongulv, tælle dine velsignelser og tænke på det som en industriel, loft-inspireret design. I stedet for tæpper på gulvet, male det og smide nogle hip område tæpper. Dekorere med slanke, Plys, moderne møbler i dristige farver at lyse op i rummet. Ved at tilføje industrielle dekorationer i hele rummet, giver du den tunge indretning en chic spin--eksperiment med forskellige farver og teksturer som brun jute, stål møbler, metal paneler og tavler.

Pynte det

Hvis det er aldrig blevet færdig, kan din kælder har en kold, mørk, unwelcoming udseende til det. Dække det op med DIY dekorationer og et frisk lag maling. Male din grå eller mursten vægge en lys farve til at skabe illusionen af lys - gule, neutrale farver og pasteller er ideelle. Udstyre værelse med rigelig kunstigt lys til at holde rummet fra ser trist og kedelig. En hyggeligere rustikke camping lodge ser, installere træpaneler og en sten pejs eller kombinere finer paneler med støbning for varme træ accenter.

Opbevaring

Du sandsynligvis allerede bruger din kælder til opbevaring, og selvom du nyistandsætte, alt har at gå et sted. Outfit din kælder med en række udsatte og skjulte storage for at skjule væk alle fornødenheder. Brug møbler, der omfatter opbevaring, såsom en osmannisk med aftageligt låg eller en dekorativ trunk. Forkerte varer, investere i dekorative lagerbeholdere – disse kan omfatte holdbart plast placeringer for en heavy-duty look eller mønstret stof de placeringer, fremhæve stil. Et gitter-formet reol ikke kun gemmer læsestof i stil, men også tillader dig at slide dem lagerbeholdere på plads.

Alsidighed

Din kælder er tilbøjelige til at tjene mange forskellige formål, så medmindre du har noget bestemt i tankerne--ligesom din egen private bar eller hjem biograf - Giv det en alsidig design. For eksempel, hvis rummet vil blive brugt til slummer parter samt fars fodbold parter, bruge møbler på hjul så det kan flyttes rundt til at rumme forskellige skarer. Holde designet så neutral som muligt--når maleri vægge, for eksempel, skal du bruge lys neutrale farver, der kan være accent med farverige puder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com