DIY Basement Remodel

November 30

Uanset hvilken type værelse vil, du planlægger at bygge i din kælder, følge et par enkle trin sikre at din kælder remodel går efter dine planer. Uanset om du designer et hjemmekontor, Familieværelse eller et legerum til børnene, er der nogle remodeling trin, der er fælles for alle rum, som du vil oprette.

Planlægning

Den første fase af din kælder remodel bør planlægning. I denne fase vil du bestemme hvad rummet skal bruges til og designelementer, som du vil medtage i rummet. Typen værelse, som du opretter vil have en betydelig indvirkning på dine designvalg. For eksempel, hvis du opretter et hjemmekontor, vil belysning valg være meget anderledes end en familieværelse, som vil kræve en hyggeligere atmosfære.Planlægningen omfatter også imødekommende eventuelle hindringer, der kan hindre dine fremskridt. I et arbejdsværelse eller hjemmebiograf skal du muligvis mere ledninger og elektriske forretninger end er i øjeblikket tilgængelig i din kælder. Telefonlinjer kan være behov for så godt. Planlæg at leje de relevante fagfolk til at tilføje ekstra ledninger og telefonlinjer, hvis de er nødvendige.Kigge efter områder af kælderen, der har brug for nogle opmærksomhed før du begynder din remodel. Disse kan omfatte områder, der ofte bliver våd ved regn og torden eller skimmel problemer, der kan være til stede i en fugtig kælder.

Gulve og vægge

Mange husejere blot lægge ned tæppe over den eksisterende beton i kælderen, og det er helt acceptabelt. Hvis gulvet er meget koldt i vintermånederne, bør du overveje at tilføje en undergulvet over betonen før du tilføjer tæpper. Det typiske undergulvet består af halv-tomme polystyren plader, som er derefter dækket med halv-tomme krydsfiner. Disse materialer kan findes i din lokale hjem forbedring butik. Resultatet vil være en meget varmere gulvet i din kælder uanset hvilken type af gulv du beslutter at lægge oven på undergulvet.Du kan vælge at bruge de eksisterende beton vægge i din kælder, men eventuelt nye elektrisk arbejde, du skal måske bygge nye mure fra betonen. Kældervægge er ikke altid lige eller plumb og du bliver nødt til at bygge muren langt nok væk fra den eksisterende væg for at sikre, at det er lige på hvert punkt i rummet.

Design af rummet

Når du har dit el-arbejde afsluttet gulve og vægge, kan du begynde at designe indretningen af rummet. De vægge, som du bygge kan males så det passer til dit værelse design. Det er muligt at lukke det område, du er remodeling og overlade resten af kælderen til opbevaring. Eller du kan være kreativ og design særskilt rum i kælderen, afhængig af pladsen du har til rådighed. Mange husejere holde deres kælder som en lagerområde eller det sted, hvor gamle apparater gå til at dø. Denne store mængde plads, behøver ikke at være spildt, hvis du planlægge din kælder omforme og skabe rum i dit drømme. Det er en ideel plads til at oprette en hjemmebiograf eller familie plads til alle i Parlamentet til at nyde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com