DIY bassiner

January 3

I jorden swimmingpools er set på af mange som en dyr luksus, der kan kun installeres af uddannede fagfolk. Men de faglærte gør-det-selv kan få arbejdet gjort på billige. Med et projekt denne store er den bedste metode at bryde det i en logisk progression af grundlæggende og mere overskuelige opgaver. Før du begynder din i-jorden pool projekt, check med lokale zoneinddeling love og ordinancer til at sikre, at din pool er tilladt i din placering.

Instruktioner

•Draw en plan over swimmingpoolen du ønsker at bygge videre på papir. Faktor i længden, bredde, dybde og enhver hældning, du ønsker at inkludere langs gulvet i svømning område fra ende til ende.

•Measure ud af dimensioner i det område, du planlægger at bygge med din målebånd. Marker kanten af poolen med stakes eller hvid spraymaling. Bruge din markør og målebånd og placere markeringer på din lang stang på hver fod.

•Dig i hullet, hvor puljen vil sidde ved hjælp af din tunge udstyr, såsom en bulldozer eller en rendegraver, eller manuelt med skovle. Følg din papir planer og maling eller stav en disposition for at sikre korrekt dimensionering. Brug din måling pole til at bedømme dybden af hul, som du graver. Hvis der er store sten eller klippeblokke i hullet, brug en rock splitter til at nedbryde dem og derefter fjerne dem manuelt. Når du har gravet hullet, brug dit niveau, der er knyttet til en 8 - eller 12-fods 2 x 4 tommer stud til at kontrollere, at overfladen er flad.

•Sæt et 6 - til 8-tommer dybe lag af rock i puljen base for dræning, således at eventuelle overskydende vand vil finde sin vej nedad og pool i stedet for sidder på cementen og forårsager det at smuldre over tid.

•Decide på en lokation skal bruges som hub for din pool filter og pumper. Sørg for det ikke er i nærheden af dit hus eller andre vigtige strukturer, der er sårbare over for fugt. Kontroller, at den vil give overskydende vand og efterdønningerne at dræne væk nemt. Sæt udstyr på en cement platformen på mindst 6 inches høj.

•Align dit udstyr så at din pool pumpe munder ud i dit filter og dit filter tømmer tomt i din vandvarmeren, hvis du bruger en. Fra varmelegeme, skal dine rør køre til en serie af jetfly, hvor rent vand er udgivet i puljen. For indtagelse af beskidt vand, bør dine rør fører fra pool hulskeer og afløb i din pumpe, hvor det begynder processen med at blive renset og vendte tilbage til puljen i bunden. Følg producentens retningslinjer for hvert af dine filter og pumpe komponenter til at tilslutte dem korrekt. Forskellige systemer kan kræve forskellige forbindelser.

•Dig et 6 - til 8-tommer notch fra filtreringsområdet til puljen, hvor vil du lægge dine afløb levering rør. Brug 2-tommer rør til at køre vej fra pumpen til kanten af poolen hvor din hulskeer vil blive placeret. En stor størrelse pool vil kræve mindst 5 samlede afløb, 3 hulskeer og 2 gulvafløb. Hulskeer vil være omkring halvvejs neddykket når alt er sagt og gjort.

•Stem off en anden linje fra bunden af skummer og køre denne linje ned til midten af bunden af puljen ved hjælp af den samme hak metode. Køre separat 1 1/2-tomme rør fra filter eller varmelegeme til pool hvor det skal angives i væggen til foder en serie af jetfly. Vedhæfte skummer, afløb og jet inventar nu inden vi går videre.

•Sæt et lag af grus ind i pool bunden tyk nok til at dække alle dine rør og strukturelle funktioner og skabe en jævn og ensartet overflade, som din beton vil indstille.

•Installer 3/8- og 1/2-inch stål armeringsjern i bunden og op ad siderne af kraterets pool. Fastgør armeringsjern sammen ved hjælp af ståltråd bånd og jorden den hele latticework for at forebygge elektrisk stød fra filtreringssystemet.

•Spray vægge og gulv af ved poolen med en "gunite" cement og sand blanding til en tykkelse på ca 1 fod. Brug din flåd og cement trowels at snitte trin og andet undervandskonstruktioner, du kan ønske. Glat hele areal af pool at fjerne de skarpe kanter og skabe en sikker svømning miljø. Konstant våd cement med din haveslange til at holde det fugtigt, som det går gennem hærdning og solidifying processen. Processen bør tage 48 timer, hvorefter du kan gå videre til næste trin.

•Fyld i eventuelle huller omkring overfladen af pool kanten med jorden du fjernet fra hullet. Tryk på jorden ned med din komprimator. Brug dit niveau og 2 x 4 til at oprette en flad overflade.

•Lay 3/8 tommer stål armeringsjern rundt i kanten af poolen hvor du agter dæk og gangbro til at være. Placer din skum cement skimmel omkring armeringsjern til at skabe en ramme, hvori du vil hælde din cement. Bland og hæld højstyrke cement i formen og lad tørre. Fjerne rammerne, når cementen har tørret.

Tips & advarsler

  • De 3 mest almindelige typer af i-bassiner er beton, glasfiber og dem med vinyl liners.
  • Naturlige swimmingpools er bygget til at passe ind i de naturlige omgivelser og ikke består af cement og stål som de fleste amerikanske bassiner. Overveje den naturlige indstilling, hvis du ønsker at skabe mere af en swimming hul end en traditionel pool.
  • Udvis altid forsigtighed, når du arbejder med tunge maskiner.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com