DIY Beadboard Backsplash

September 18

Hvis du er remodeling dit køkken med en viktoriansk eller land design, måske du overvejer, installere en beadboard backsplash dig selv. Beadboard blev oprindeligt produceret i 1800-tallet som en billig paneler. Sin dirigeres design og tunge og not installation gjort det så populære i 1800-tallet, som i dag. Sin nem installation og lave omkostninger gør en beadboard backsplash et perfekt DIY projekt.

Typer af Beadboard

Der findes flere forskellige typer af beadboard. Den mest omkostningseffektive valg er beadboard ark. De kommer i 4 - og 8-fods sektioner og skæres nemt for det specifikke job. Beadboard strimler og regenereret beadboard kan også være omkostningseffektiv fordi du kan købe kun hvad du har brug for jobbet, men installere enkelte stykker kan være tidskrævende. Beadboard er også tilgængelige i MDF eller Medium Density Fiberboard, som er lavet af træ affald fibre. Ikke alene er dette et miljøvenligt produkt, men det også tager maling godt og vil ikke warp.

Installation

Installation af en beadboard backsplash er enkel. Rene og tørre væggene du vil være der dækker, og klippe beadboard størrelse. Hvis du bruger beadboard strimler, skåret som du installere hver strimmel for en bedre pasform. Brug paneler lim til at vedhæfte det til vægge og sikre det yderligere med paneler negle.

Efterbehandling

En ulempe ved beadboard som en backsplash er at det kan være vanskeligt at rengøre og fedt og mad kan holde sig i sprækkerne. Det er også udsat for vridning fra køkken varme og fugtighed. Behandle backsplash med en træ sealer, der kan males over at minimere skader. Hvis du bruger træ beadboard, kan du enten efterlade det unstained eller umalet eller male det til at komplimentere dit køkken indretning. MDF bør males efter installation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com