DIY Beadboard rammer

July 29

Beadboard er en type af vægpanel, der er blevet brugt til at dekorere huse i generationer. Oprindeligt, beadboard blev brugt til at beskytte vægge mod skader forårsaget af stole og andre møbler. Ved hjælp af sidesten beadboard til at oprette en billedramme er en god måde at genbruge ulige nedskæringer af bestyrelsen. Beadboard kan malet eller bejdset til at passe enhver indretning.

Instruktioner

•Lay beadboard på hovedet ned på en flad overflade og lokalisere den nøjagtige midten af bestyrelsen. På en 12-tommer-kvadrat bestyrelsen er centrum 6 inches fra hver kant. Måle udad fra centrum 2 1/2 inches på to sider og 3 1/2 inches på de to andre sider. Tegn et rektangel for at forbinde de omhandlede varemærker fra centrum. Rektanglet vil være 5 x 7 tommer hul til billedet.

•Klippe rektangel ud af beadboard med puslespil og sand omkring nedskæringer til at gøre det glat.

•Miter skær enderne af støbning. For at gering skærer molding foranstaltning ender og skær en 45 graders vinkel ved enderne af støbning. Hjørner af støbning vil skubbes sammen til en 90 graders hjørne. Beadboard kan skæres i 3/4-tommer strimler, hvis du ikke har eller ikke ønsker at købe støbning.

•Applicer træ lim rundt i kanten af den rektangulære skåret ud og tryk støbning i limen. Line up vinkler og lægge pres på toppen af støbning i tre minutter. Tillad trælim til at indstille natten over.

•Measure stykke glas og mark en 5 x 7 tommer rektangel på glasset. Bruge glas cutter til at score glas en gang ned hver side. Sætte på din handsker og placere scorede kanten på hjørnet af en tabel eller en flad overflade. Hold glasset på bordet med den ene hånd og holde den scorede ende med anden hånden. Løft opad på scorede slutningen og derefter skubbe på scorede slutningen. De scorede cut poppe løs. Fortsæt denne proces med de andre tre sider.

•Drej beadboard over og sted glas i indledningen på brættet. Påfør en generøs ring af silikone rundt glas til at holde det, og lad silikone til tørre.

•Skru billede bøjle beslag på bagsiden af rammen og placere et billede ind i åbningen. Brug tape til at holde billedet i rammen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com