DIY beton efterbehandling

December 1

DIY beton efterbehandling

Konkrete efterbehandling består af en række procedurer. Du kan tilføje dekorative sten til din våde beton, bejdse eller male din tørrede beton eller blot anvende en klar sealcoat. Alle disse finish er fryd for øjet, og de fleste vil fungere for at bevare din beton. Den gennemsnitlige gør det boligejer kan anvende nogen af disse finish i en til to dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Ært grus

Tilføjelse af ært grus til din våde beton vil give en dekorativ og farverige betonoverfladen. Når du tilføjer grus, Sørg for at du drys det ind i beton blandingen i 1/2-inch i betonoverfladen. Efter betonen er blevet glattet og har tørret, eksponerer aftørring overfladen med en fugtig svamp grus. Holde svampen ren ved at dyppe det i en spand vand og klemme den ud. Forsegling af tørrede beton med et konkret sealer vil hjælp opbevare ært grus skinner og forhindrer vejret i underminerer dit arbejde.

Farvning/maleri

Afslut din beton med en konkret pletter eller maling, som kan købes fra enhver maling eller hardware butik. Finish kan anvendes med en rulle eller pumpe-op haven sprøjten; dog skal du gøre nogle prep arbejde på din tørrede beton, før du begynder. Test af beton og sørg for at det ikke har nogen sealer allerede anvendes. Hvis der er sealer på overfladen, pletten vil ikke trænge ind. Drys et par dråber vand på overfladen af betonen. Hvis vandet er der stadig efter ti minutter, vil du har brug at fratage beton med konkrete stripper. Du kan også sand overfladen af betonen, bruger 60 sandkorn sandpapir og en rystepudser. Når betonen har været forberedt, kan du anvende pletten eller maling til beton overfladen. Anvende flere beskyttelseslag--så vil hver til tørre i en time--sikre holdbarheden af finish.

Forsegling

Forsegle din beton med en klarlak sealer, der giver en glans finish samtidig bevare dit naturlige beton dybt grå farve. Sealer kan anvendes med en pumpe-op haven sprøjte, så godt, men betonen bør være gennemhærdet--normalt 48-72 timer--før anvendelse af sealer. Forberede beton på samme måde du ville gøre, hvis du farvning eller maleri overfladen: Fjern alle eksisterende sealer og sand overfladen, hvis det er nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com